Oglas
· · Komentari: 0
ČIŠĆENJE

Zašto je dobra ideja da stavite mokar sunđer u mikrotalasnu? (VIDEO)

Prvi korak u čišćenju uključuje mikrotalasnu, a evo zbog čega.

1627474387_sundjer.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ StatUpBox
Oglas

Važan faktor čišćenja kuće je osigurati da alati koje koristite budu takođe čisti.

Pokušaj čišćenja kuće prljavim krpama i sunđerima je kontraproduktivno, pa je zato sterilizacija na prvom mestu.

Pročitajte još: Stvari u kući koje se NE ČISTE sirćetom: Rizikujete da ih ozbiljno oštetite!

Trik za dezinfekciju

Jednostavno stavite mokar sunđer ili krpu u mikrotalasnu pećnicu na 30 sekundi da biste uklonili bakterije.

Sačekajte minut-dva pre nego što ih izvadite jer će biti vrući.

Ako nemate mikrotalasnu pećnicu, krpe za čišćenje takođe možete staviti u mašinu za pranje veša, a sunđere u mašinu za pranje sudova, mada će to potrajati duže.

Pokušajte da očistite sunđere i krpe nakon svake upotrebe kako biste sprečili nakupljanje neželjenih bakterija na površini. U zavisnosti od toga koliko često ih koristite, sunđere za čišćenje treba da zamenite nedeljno, samo da biste se uverili da ne dolazi do nakupljanja neželjenih bakterija.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas