Oglas
· · Komentari: 0
čišćenje

Zašto je pod prljav? Jednu grešku svi pravimo, a da je nismo ni svesni

Čišćenje poda mnogima je jedan od težih kućnih poslova. A koliko god čistili izgleda nam da nije dovoljno.

1611649548_Depositphotos_23871193_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Većina nas pravi jednu grešku prilikom čišćenja drvenih podnih površina.  Korisnica društvene mreže tik tok objasnila je u videu šta ne treba da radimo jer tako pod ostaje prljaviji nego pre čišćenja. Ona kaže da se parkert i ostali drveni podovi čiste u smeru polaganja, uz same linije. Ako skrećemo bočno, prljavština odlazi u pukotine između i tu ostaje.

Pročitajte još: Ulje nikako ne treba bacati u odvode, ali šta je ispravan način?

@thebigcleanco

##cleaningtips ##professionalcleaner ##goagainstthegrain ##dontgoagainstthegrain

♬ original sound - The Big Clean Co

- Kad idete uz linije, dobijate lep i sjajan pod - rekla je u videu.

Pročitajte još: Povećajte produktivnosti: Feng šui u uređenju radnog prostora

Prema komentarima ispod videa vidi se da većina nije razmišljala o ovakvom načinu čišćenja. Nije na odmet da neka navike promenimo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas