Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Zategnuta koža, svež izgled i još MNOGO PREDNOSTI korišćenja korejskih maski za lice

Korejska kozmetika neprevaziđena je u nezi lica i održavanju mladolikog izgleda

1617916971_Depositphotos_301175208_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Poslednjih godina korejska kozmetika odomaćila se na policama drogerija i apoteka, dok istovremeno pozitivni utisci o delotvornosti ove kozmetike stižu od žena različitih starosnih dobi. Najprimenjivije su korejske maske za lice, koje su pre svega cenovno pristupačne, ali i deluju u kratkom periodu i brzo pokazuju svoju efikasnost.

Pročitajte još: Podiže imunitet i smanjuje šećer u krvi: Ova biljka koristi se vekovima u tradicionalnoj medicini, a ima brojne zdravstvene benefite

korejske maske za lice prosto cede hranljive sastojke u vašu kožu i pomažu joj u brzoj apsorbciji. Ovo zaista pomaže u ublažavanju problema suve kože hidrirajući je iznutra...

Korejske maske za lice su odličan primer kako da budete brižni sami prema sebi, a to znači i prema svojoj koži. Pomažu vam da se osećate bolje i negujete sebe na pravi način, što, morate priznati, zvuči kao sjajan kompromis gledano iz svake perspektive.

Pročitajte još: Efektan korset i crne pantalone: Evo kako kraljica Leticija uvek odlično iskombinuje samo dve boje (FOTO)

Piling maskama
Čišćenje lica nekom penom je dobro i ima efekta, ali ne deluje iznutra kao što bi trebalo. Piling znači čišćenje kože spolja i iznutra, a to je upravo ono što korejske maske i čine. One uklanjaju nečistoće i apsorbuju hranljive sastojke.

Takođe, korejske maske za lice prosto cede hranljive sastojke u vašu kožu i pomažu joj u brzoj apsorbciji. Ovo zaista pomaže u ublažavanju problema suve kože hidrirajući je iznutra. To znači da se koža počinje osećati dovoljno vlažnom, a suvi osipi polako nestaju.

Pročitajte još: PARFEM nije samo da lepo mirišete, on budi USPOMENE i ima još NEVEROVATNIH prednosti

Upotreba korejskih maski će vašu kožu učiniti čvrstom, a čvrsta koža je zategnuta i gipka. Volite svoju kožu i ne dozvolite da se osećate staro pre nego što za to zaista dođe vreme. Opuštena koža učiniće vas starijima, a korišćenje ovih maski će pomoći da do toga dođe što kasnije.

Pročitajte još: Sva pravila češljanja kose: Sitnice mogu da utiču na njen kvalitet

Korejske maske za lice pomažu da ton kože bude ujednačen i ravnomeran, a takođe pomažu ljudima koji se bore sa hiperpigmentacijom. One na kožu deluju iznutra ujednačavajući njen ton.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas