· · Komentari: 0
ODMOR

Zbog otkaza ruskih turista, cene u Grčkoj nikad niže! Polupansion na 10 noći sa prevozom od 330€

Dok jedni otkazuju svoj odmor, drugi sa zadovoljstvom hrle ka grčkoj obali. Nikad niže cene za hotelski smeštaj na poluostrvu Halkidiki.

1624601714_naslovna.png
Foto: Promo

Temperature su prave letnje, a po ovakvoj vrelini “spas” se pronalazi jedino na nekoj plaži po mogućstvu uz more. A mogućnosti su se ukazale i treba ih iskoristiti ove sezone. Poluostrvo Halkidiki sa svim svojim prelepim letovalištima širi “ruke” dobrodošlice srpkim turistima. Agencija “Travelland” poznata po sjajnom izboru hotelskog smeštaja širom Grčke, izdvaja specijalne ponude za hotele u mestu Hanioti.

Foto: Promo

Za aktivan porodični odmor topla preporuka je hotel Grand Victoria 2* superior. Nalazi se na oko 400m od centra Haniotija, u blizini velikog supermarketa i samo 350m od organizovane peščane plaže. U centru hotelskog kompleksa nalazi se mali bazen i bujna mediteranska bašta. Gosti mogu da koriste ležaljke i suncobrane oko bazena. Sa izborom između polupansiona i all inclusive paketa, sigurno ćete uživati u izvrsnim prednostima koje hotel nudi. Boravak na 7 noćenja u ovom hotelu košta najmanje 425 evra (cena po SOBI) uz polupansionsku uslugu, i odnosi se na termine: 26.6-3.7. / 27.6-4.7. Ostali polasci u julu su: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31. jul. Program od 10 noćenja košta od 599 evra po sobi, a možete birati standardnu, superior sobu ili takozvanu mezonetu. Polasci su: 26. jun; 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31. Jul.

Ukoliko se opredelite za organizovan autobuski prevoz, LAST MINUTE ponuda se odnosi na polazak 26.6. i 1.7. Cena po osobi za standardnu sobu na 10 noćenja sa uslugom polupansiona iznosi od 330 evra, a za superior od 365 evra.

Foto: Promo

U mestu Hanioti je smešten i Grand Otel 4* koji nudi boravak na 7 i 10 noćenja, sa najnižom cenom po sobi od 555 evra. Usluga je polupansionska, a polasci u junu: 26, 27. jun; 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31. jul.  Ukoliko ste planirali duži boravak na moru, onda su slobodni termini na 10 noćenja: 26. jun i 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31. jul. Uživanje je svakako zagarantovano koji god termin da izaberete. 

Leto je stiglo, iskoristite svaki dan najlepšeg godišnjeg doba!
Sve ponude za letnju sezonu agencije “Travelland” pratite na njihovom sajtu www.travelland.rs. Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16, a nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.