· · Komentari: 0
ŽIVOTNE NAVIKE

ZDRAVO mršavljenje: 7 Jednostavnih i sigurnih načina za BRZI GUBITAK KILOGRAMA bez preskakanja obroka

Gubitak kilograma ne zahteva preskakanje obroka, već mu je potrebna dobra taktika i stroga rutina. Dakle, evo nekoliko sigurnih i jednostavnih načina za brže sagorevanje kalorija.

1612779842_Depositphotos_2282566_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Gubitak kilograma je jedna od najčešćih briga svih nas, posebno pripadnika ženske populacije.

Iako neprestano pokušavamo da na nekoliko različitih načina sagorimo sve višak kalorije, deluje da to ne funkcioniše onako kako smo planirali. Stoga, potrebni su nam razvrstani i sigurni načini koji će ubrzati naš proces mršavljenja i pomoći će nam da ubrzamo skidanje suvišnih kilograma.

Najbitnija stvar je da ne treba preskakati obroke ili raditi izuzetno naporne vežbe. Prava taktika će uvek biti tu da brzo izgubite kilograme.

Pročitajte još: VEŽBE ZA GORNJI DEO TELA: Pratite detaljna objašnjenja trenera Marije i biće vam lako (VIDEO)

Najbitnija stvar je da ne treba preskakati obroke ili raditi izuzetno naporne vežbe. Prava taktika će uvek biti tu da brzo izgubite kilograme. Donosimo vam sedam bezbednih i jednostavnih načina brzog mršavljenja.

Više povrća

Povrće je prepuno vlakana koja poboljšavaju proces varenja i čine da se duže osećate siti. To će vam na kraju pomoći da smršate brzo suzbijajući iznenadne napade gladi. Dakle, uključite sve zdravo povrće u svoj redovni plan ishrane.

Pročitajte jošDanas radimo GLUTE & CORE trening: Uz detaljna objašnjenja trenera Marije ništa nije teško! (VIDEO)

Uvek zdrav doručak

Zdrav doručak sa proteinima takođe vas čini punim energije za ceo dan

Bez obzira na sve, doručkujte zdravo uvek sa nemasnim proteinima, jajima, povrćem, voćem, grčkim jogurtom, orasima i semenima, integralnim žitaricama. To će vam utažiti glad i ubiti iznenadnu želju za hranom. Zdrav doručak sa proteinima takođe vas čini punim energije za ceo dan.

Popijte više kafe

Kafa je predivan izvor antioksidansa koji čuva naše telo od oštećenja slobodnih radikala. Takođe smanjuje nadimanje. Dakle, možete dodati kafu i u svoju redovnu ishranu. Ukoliko niste ljubitelj kafe, tada se mogu konzumirati različiti biljni čajevi poput čaja od koromača, čaja maslačka i sličnih čajeva sa antioksidativnim dejstvom.

Praktikujte treninge snage da biste radili na vitkom mišićnom tkivu i kako biste sagoreli suvišne kalorije

Pročitajte još: Neverovatne prednosti ULJA KARANFILIĆA: Služi kao prva pomoć kod ovog čestog problema


Foto: Depositphotos

Bez slatkih napitaka

Pokušajte da preskočite ili ograničite unos svih vrsta slatkih pića kao što su sok, soda, hladna pića, zaslađena kafa ili čaj, alkohol i. Oni vam pružaju puno kalorija što je jedan od glavnih problema sa dodavanjem viška kilograma.

Pročitajte još: Zašto PRAZILUK treba da uvrstimo u ishranu? Bio je cenjen još kod STARIH EGIPĆANA

Trening snage

Praktikujte treninge snage da biste radili na vitkom mišićnom tkivu i kako biste sagoreli suvišne kalorije. Možete redovno da radite sklekove, čučnjeve, iskakanje.

Pročitajte još: Soda bikarbona UBIJA KANDIDU: Ova dva recepta rešiće vas ove GLJIVICE

Jedite začinjenu hranu

Konzumacija začinjene hrane zapravo može sagoreti vaše kalorije. Jer začini poput ljute paprike adrže kapsaicin, koji zapravo povećava oslobađanje hormona stresa, adrenalina. A ovaj sekret poboljšava vašu sposobnost sagorevanja kalorija.

Idite u krevet ranije

Idite ranije u krevet i redovno se držite tog vremena. I vodite dnevnik sa sobom da biste pratili napredak u gubitku kilograma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.