Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Želite ČIST VAZDUH u svome domu? Ovu biljku morate odmah nabaviti

Osim brojnih zdravstvenih dobrobiti, ova biljka je izuzetno laka za održavanje i uzgoj

1606349038_Depositphotos_108602924_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Hlorofitum ili zeleni ljiljan je biljka, koju svaka kuća mora imati zbog svojih pročišćavajućih, antimikrobnih i antibakterijskih učinaka za zdravlje ukućana. Može rasti i u senci, ali i na svetlosti. 

Pročitajte još: 8 STVARI koje profesionalni organizatori nikada ne bi izbacili iz kuće

Smog i zagađen vazduh postaće gotovo neosetni u vašem domu ukoliko u njemu nađete malo prostora za hlorofitum, odnosno zeleni ljiljan kako se ova biljka i naziva u narodu. 

Pročitajte još: OVO je najbolji način da UPROPASTITE dnevnu sobu! Poštujte PRAVILA i to se NEĆE DESITI

 Hlorofitum ili zeleni ljiljan ima sposobnost da aktivno pročišćava vazhuh u prostoriji.

Zahvaljujući svojim pozitivnim osobinama, ona značajno poboljšava mikroklimu vašeg doma. Ono zbog čega je domaćice obožavaju je i činjenica da nije ni malo zahtevna, kao i da ne traži direktno sunce i veliku količinu svetlosti.

Pročitajte još: NAJPOPULARNIJI ovogodišnji stil za uređenje kupatila (FOTO)

Na svetlosti hlorofitum vremenom postaje svetliji, dok su na njegovim listovima vrlo dekorativne. Kada biljka raste u senci, prugice na listovima postepeno nestaju. Hlorofitum ili zeleni ljiljan ima sposobnost da aktivno pročišćava vazhuh u prostoriji.

Vrlo efikasno neutrališe štetne sastojke za ljudski organizam, kao što su fenol, benzen, formaldehid i druge, koje u velikim količinama emituju savremeni materijali za završnu obradu i nameštaj od iverice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas