· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Želite da budete vitke kao NIKOL KIDMAN? Nikakav problem! Otkrivamo TAJNU njene ishrane

Najpoznatija australijska glumica danas slavi 53. rođendan, a njena vitka figura i telo u formi rezultat su kombinacije dobrih gena, redovnog vežbanja i plana ishrane kojeg se godinama pridržava

1592599994_Nikol-Kidman.jpg
Foto: Depositphotos

Slavna glumica Nikol Kidman može se pohvaliti izuzetno vitkom figurom, genima koji su joj dali impozatnih 180 centimetara visine i izvajanom telu u punoj formi zahvaljujući redovnom vežbanju.

Pročitajte još: Ovog leta ponesite za BROJ MANJU haljinu! Pitate se kako, a mi donosimo REŠENJE

Poput većine holivudskih glumica, i Nikol Kidman veliku pažnju posvećuje svom izgledu, pa osim redovnog vežbanja ona se pridržava i plana ishrane, koji joj pomaže da ostane u top formi.

Dobra genetska predispozicija, redovno vežbanje i idealan plan ishrane u kome uživa i u slatkišima

Tajna je jednostavna - Nikol Kidman nije preterano stroga i jede gotovo sve, ali umereno. Tačnije, ona se pridržava plana 80:20, što znači da je 80 odsto hrane koju pojede zdrava hrana, dok u ovih 20 odsto može da prekrši pravila zdrave ishrane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonsoir ✨

Objava koju deli Nicole Kidman (@nicolekidman) dana

Pročitajte još: Imate višak kilograma? Kada ste gladni pomirišite VANILU i ČEKAJTE

Pravilo 80:20 omogućava da ćete, bez griže savesti, moći da uživate u kasnoj večeri ili nekom desertu, u hrani uopšteno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning Monday ☀️

Objava koju deli Nicole Kidman (@nicolekidman) dana

Na primer, ako pojedete tri zdrava obroka u danu, onda su tri nezdrava vaših 20 odsto za tu nedelju ili ako u danu pojedete pet malih obroka, onda u toku nedelje možete pojesti sedam manjih poslastica.

Pročitajte jošKako nanosite kremu na lice? Ukoliko to činite na POGREŠAN NAČIN, možete OŠTETITI KOŽU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So wonderful to be surrounded by so many lovely and talented people ❤️✨ #GoldenGlobes

Objava koju deli Nicole Kidman (@nicolekidman) dana

Kada je reč o fizičkoj aktivnosti, Nikol Kidman redovno i vežba, njačešće praktikuje trčanje, budući da je odrasla u porodici koja je trčala na maratonima. Poslednjih nekoliko godina počela je i sa praktikovanjem joge, ali i intenzivni trening na sobnom biciklu namenjen zatezanju tela i gubljenju kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Color your world 🌈

Objava koju deli Nicole Kidman (@nicolekidman) dana

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.