Oglas
· · Komentari: 1
PRAVILA UREĐENJA DOMA

Želite da prizovete BOGATSTVO U DOM? Evo šta prema feng šuiju morate držati ISPOD KREVETA

Naša podsvest je najotvorenija i spremna za primanje mnoštva energije kada ležimo na svojim krevetima ili kada spavamo. Zato je važno šta se nalazi ispod našeg kreveta

1598909740_spavaca-soba.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pravila feng šuija uređenja privlače pozitivnu energiju i blagostanje u naš dom. Ovo se posebno odnosi na pravila u spavaćoj sobi, onom prostoru gde smo najopušteniji i najotvoreniji za upijanje nove, zdrave energije.

Pročitajte još: KALATEJA, FITONIJA, BIBEROVAC: Biljke koje su IDEALNE ZA KUPATILO

Prema feng šuiju, ispod kreveta je poželjno držati kutiju sa blagom koja će manifestovti energiju koja nam je potrebna

Prostor ispod kreveta mora biti otvoren zbog otvorenog protoka energije, koji se mora ravnomerno kretati kroz ceo organizam i tokom sna, posebno tokom dužeg perioda spavanja noću.


Foto: Depositphotos

Nagomilane stvari koje možda držite ispod kreveta stvaraju konfuzne energije koje naš um upija i čini da spavamo loše i posledično, da nemamo dovoljno energije za svakodnevne aktivnosti. Ipak, feng šuji diktira i jedan izuzetak od ovog pravila i preporučuje da se ispod kreveta drži - kutija sa blagom.

Pročitajte još: Ovo POSUĐE ne treba PRATI u MAŠINI za SUDOVE

Kutija sa blagom

Ovo je alat za odašiljanje određene želje i namere, odnosno za otvaranje ka mogućnostima da se naše želje ostvare.

Pročitajte još: Pratite ove stvari pri uređenju EKSTERIJERA: Boja VRATA je važna, a lepa BAŠTA daje energiju

Kvalitet kutije sa blagom, koju ćemo držati ispod kreveta je ključna, jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Tako je preporuka da kutija bude što kvalitetnija i da ima čvrst poklopac. Ovakav poklopac će predstavljati sigurniju i stabilniju energiju. Sa druge strane, otvorena kutija će imati više “otvoren” i “primateljski” tip energije.

Kutiju sa blagom treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.

Obe su jednako savršene, a sve zavisi od toga koju energiju želite da manifestujete.  

Materijal za izradu kutije

Pročitajte još: Ako su vaši PEŠKIRI GRUBI I SMRDE evo kako im vratiti svežinu i mekoću u 4 JEDNOSTAVNA KORAKA (FOTO)

Kutija napravljena od drveta donosi energiju uzemljenja i podstiče energiju rasta i napretka.  

Fino obrađena, zlatna, srebrena ili draguljima ukrašenakutija će pojačati osećaj obilja.

Staklena kutija će podstaći energiju jasnoće.

Pletena kutije sugeriše prirodno kretanje i podstiče fleksibilnost.

Keramička kutija privlači energiju pažnje i nege.

Pročitajte još: Čim uđete u KANCELARIJU znaćete ko je ŠEF: Evo UPUTSTVA

Šta staviti u kutiju

Za obilje i novac u kutiju treba staviti razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale. Treba izbegavati hrpu kovanog sitniša. 

Ako želite da privučete ljubav, u kutiju treba da stavite prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja.

Kutiju sa blagom treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas