Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Želite da uspete u Holivudu? Ova pravila morate da znate

Indijska glumica ispričala je neprijatno iskustvo koje je doživela od jednog rediteljka u Holivudu

1625053860_glumica.jpg
Foto: Printscreen / Instagram / priyankachopra
Oglas

Glumica Prijanka Čopora, koja je želela da se probije u Holivudu, doživela je veoma bolno i neprijtno iskustvo od jednog reditelja, koji joj je dao nekoliko saveta kako može da uspe u Holivudu.

Pročitajte još: Miloš Biković pokazao pravo lice! Pratioci ŠOKIRANI (FOTO)

Glumica je ispričala u svojoj autobiografiji, sa čime se sve suočila dok se probijala na glumačko tržište sa svega  18 godina. Te godine, pobedila je na izboru za miss Indije  i želela je da se oproba i u svetu glume, a onda je saznala surovu istinu. Jedan reditelj joj je savetova da "napravi nove grudi" i "popravi proporcije" - žalosno, ali istinito, ali sa njim se složio i Prijankin tadašnji menadžer.

- Nakon nekoliko minuta razgovora, reditelj mi je naredio da ustanem i malo se zavrtim za njega. I jesam, napravila sam to. Zurio je u mene dugo i snažno, procenjujuži me, a onda mi je predložio da povećam grudi, popravim lice i dodam malo volumena u stražnjicu... Rekao je da poznaje sjajnog lekara u Los Anđelesu kod koga bi me poslao.

Pravila Holivuda su jasna

- Napustila sam njegovu kancelariju zgrožena. Da li je bio u pravu? Zar stvarno neću moći da budem uspešna ako ne korigujem vlastito telo? Dugo sam se pitala da li sam uopšte podobna za ovaj posao, za glumu, sumnjala sam u sebe jer izgledam drugačije,a  u sopstvenim očima odednom sam postala tako malena, beznačajna - napisala je glumica.

U jednom intervjuu, nedavno je  izjavila kako su joj s vremenom brojne kritike na račun njenog izgleda postale "normalne".

- Nikada nisam imala hrabrosti da se zauzmem za sebe. Govorili su mi:  - Ne budi dosadna, nova si u industriji, ne želiš da imaš reputaciju devojke koja uzrokuje probleme, ne želiš da budeš na glasu kao jedna od onih s kojima nije lako sarađivati. I ja sam "pala" na to, iako se smatram naprednom i pametnom. S vremenom sam naučila da se postavim drugačije, ali tada sam bila preplašena - otkrila je 38-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Kvantiko" i filmu "Spasilačka služba".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas