Oglas
· · Komentari: 0
NEGA

Želite mekanu kožu poput pamuka: Napravite sami piling od kokosovog ulja

Piling lica i tela važna je rutina nege kože

1615997121_Depositphotos_53411553_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Uklanjanjem izumrelih ćelija sa povrsinskog dela kože podstiče se mikrocirkulacija i poboljšava disanje kože.Takođe redovan piling sprečava urastanje dlaka te ga je dobro koristiti neposredno pred njihovo uklanjanje.

Pročitajte još: Kim Kardašijan savetuje kako da izgledate kao da ste "okupani suncem" za samo nekoliko minuta (FOTO)

Zašto baš piling sa kokosovim uljem?
Hranikožu
Hidrira
Podmlađuje
Pravi je saveznik protiv bora
Čini kožu barušastom I sjajnom
Sadrži vitamin C, A, K  i minerale

Važno je napomenuti da posle pilinga ne koristite kupku već samo vodu kako bi hranljive materije kokosovog ulja upile u kožu. Posle pilinga možete staviti masku za lice ili vašu omiljenu kremu. Za potpuni efekat koristite piling jednom nedeljno. Redovnom upotrebom vaša koža bice mekana čista i blistava.

Domaći piling od kokosovog ulja:
       

1 supena  kašika kokosovog ulja
1 supena  kašika meda
2 supena  kašike secera
1 kafena kašika cimeta
Dobro promešajte sastojke , sipati u staklenu posudu ili teglicu. Zbog šećera piling je preporučljivo držati u frižideru.

Način upotrebe :

Malu količinu pilinga stavite na deo tela koji tretirate,trljajte kružnim laganim pokretima. Isperite vodom.

                          Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas