· · Komentari: 0
DIJETA

Želite vitko telo kao MADONA: Ovo je njen način ishrane

Madonina dijeta je vrlo jednostavna, zdrava i donosi dugotrajan gubitak kilograma

1604776139_madona.jpeg
Foto: YouTube printscreen /theytrebel

Iako ima 62 godine, popularna pevačica ima savršenu liniju. Ovaj režim ishrane specijalno za Madonu je napravio njen lični trener i nutricionista. 

Pročitajte još: Melanija ZASENILA američke izbore! U pola noći IZGLEDA SAVRŠENO, kombinacija o kojoj će se pričati (FOTO)

Zanimljivo je da su Madonina najveća slabost slatkiši. Zato joj je dozvoljeno da, s vremena na vreme, prevari dijetu sa malo poslastica.

Ovo definitivno nije brza dijeta, ali je zdrava i dugotrajna. Sa njom za sedam dana možete izgubiti tek 1 kilogram. Treba da imate na umu da je ovo najpreporučljiviji način mršavljenja, posebno ukoliko želite da zadržite novu liniju. Madonina dijeta ima osnovno pravilo – masti, proteine i ugljene hidrate zadržite u odnosu 30:30:40.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@marlynortiz @coachjsalas #quarantine #rehab

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ugljeni hidrati moraju biti složeni (povrće, voće, integralne žitarice), a ne “brašnasti”, lošiji (beli hleb, beli pirinač, prženi krompirići, šećer, testenina, kolači…). Masti su obavezne, jer smanjuju osećaj gladi, stimulišu rad mozga i daju vam osećaj zadovoljstva. Na kofein zaboravite, a da bi ste održali zdrav odnos (masti, proteini, ugljeni hidrati), jedite punu šaku proteina, a ugljenih hidrata duplo više. Prelive za salate i ulja koristite umereno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame ❌ has to make a living! 💰🎤💰 #madamextheatre #legrandrexparis

A post shared by Madonna (@madonna) on

Primer menija

Doručak –tost sa dva belanceta i jednim jajetom; jabuka, narandža ili kruška
Ručak – pileća ili ćureća prsa u sendviču sa hlebom od integralnih žitarica i malo majoneza.
Večera – jedna porcija proteina (riba, pileća prsa ili krta junetina), mnogo povrća, mala porcija testenine od integralnih žitarica i pola malog pečenog krompira.

Pročitajte još: Trik Kleopatre: Sindi Krafor otkrila tajnu svoje lepote

Što se tiče vežbi, trebaće vam mnogo – sat vremena svaki dan. Najidealnije bi bilo da 45 minuta radite aerobne vežbe, poput hodanja, plivanja ili vožnje biciklom i 15 minuta anaerobnih vežbi – trening sa otporom, dizanje tegova ili veslanje na mašini. Pilates i joga takođe čine čuda za vaše telo i osećaj blagostanja. Ukoliko ne možete ići u teretanu ili nemate tegove, možete raditi bilo koje vežbe, ali ceo jedan sat, svaki dan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.