Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Željko Joksimović otkrio ko ga je nagovorio da snimi film o Tomi Zdravkoviću (FOTO)

Počelo snimanje filma o legendarnom pevaču

1596611880_joksimovic_12062019_0011.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

U Valjevu je nedavno počelo snimanje filma o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću, a po prvi put u ulozi producenta našao se Željko Joksimović, za koga ovo iskustvo predstavlja i veliku čast.

Pročitajte još: Počelo je snimanje FILMA I SERIJE O TOMI ZDRAVKOVIĆU. Ulogu SILVANE ARMENULIĆ tumači ova srpska glumica

Popularni pevač ne krije zadovoljstvo što se našao iza kamere, a prvi put je i otkrio ko ga je zapravo nagovorio da uđe u ovakav projekat:

- Moj menadžer i kum Bane Obradović pokrenuo je inicijativu da se snimi film o Tomi. Nismo hteli da napravimo samo biografski film, već da damo osvrt na jedno vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Silvana, doktor, Lepa, Drda i Tozovac #tomazdravkovicfilm #tomazdravkovic #filmtoma

A post shared by TOMA - film o Tomi Zdravkoviću (@tomazdravkovic_film) on

Toma je fenomen koji obrađujemo. Film se snima u Valjevu, ne zašto što je to moj grad, već je ekipa odlučila da to bude ovde jer je on najviše podseća po arhitekturi na pedesete i rane šezdesete godine. Tešnjar je zadržao taj duh. Nije nam bilo teško tu da napravimo ni Radan kafanu, a ni Dom mladih – izjavio je Željko u jedndoj emisiji.

Pročitajte još:  Snima se film o Tomi Zdravkoviću: Dragan Bjelogrlić otkrio DETALJE

Glavne uloge u filmu tumače: Milan Marić kao Toma Zdravković, Tamara Dragičević kao Silvana Armenulić, Slobodan Boda Ninković će igrati Tominog oca,uloga majke pevača poverena je Mirjani Karanović.

Petar Benčina će biti lekar slavnog pevača, Andrija Kuzmanović igra menadžera, Olivera Bacić je Lepa Lukić, Ivan Zekić tumača lik Tozovca, a Boru Todorovića igraće njegov sin Srđan Žika Todorović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas