Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Žena je izbačena iz automehaničarske garaže, a razlog će vas iznenaditi (VIDEO)

Devojka je otišla kod automehaničara, ali je doživela užasnu neprijatnost

1627548231_automehanicar.jpg
Foto: Printscreen / Tik Tok ilustracija/@tiawould
Oglas

Tia Vud, požalila se na društvenoj mreži Tik Tok, kako je izbačena iz automehaničarske radnje, jer nije bila prikladno obučena.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Da li je pravilno "NAPAMET" ili "NA PAMET"? Iznenadiće vas odgovor

- Rečeno mi je da sačekam ispred, jer mi je top neprikladan. Nisam znala da za pregled automobila postoji kodeks oblačenja - napisala je u videu u kome je svojim pratiocima i pokazala šta je nosila. U pitanju je top i šorc od teksasa.

 

@tiawould

DIDNT KNOW GETTING UR CAR INSPECTED HAD A DRESS CODE!!!!!! 😍❤️‍🔥💞💯💯💯 #fyp #DontQuitYourDaydream #UltaSkinTok

♬ Bezos I - Bo Burnham

U nastavku videa priča, kako je jedna zaposlena žena pitala da lima nešto drugo da obuče, a kada je rekla da nema, zamolila je da sačeka napolju dok je automobil na pregledu.

Kodeks oblačenja ipak ne postoji

Dok je stajala ispred, pozvala je automehaničarsku radnju, kako bi ih pitala da li imaju kodeks oblačenja za mušterije, ali je onda dobila odgovor da nemaju. Ispričala je sekretarici, koja se izvinila u ime svih zaposlenih.

 

@tiawould

Reply to @tiawould

♬ original sound - Tia Wood

Video koji je pregledalo više od milion i po ljudi, dobio je i nekoliko hiljada komentara, koji su uglavno pružili podršku devojci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas