Oglas
· · Komentari: 0
BEZUSLOVNA LJUBAV

Žena je odlučila da posveti život SPAŠAVANJU PASA koje niko ne želi, a ono što je dobila zauzvrat je NEPROCENJIVO (VIDEO)

Pas je čovekov najverniji prijatelj i kada mu pružite ljubav i pažnju, uzvratiće vam duplo više i voleće vas više od svega.

1616775738_pas.jpg
Foto: Printskrin / Facebook / The Dodo
Oglas

Ova žena je odlučila da spašava pse koji su stari i koje više niko ne želi. NJen dom je prepun starijih pasa koji su joj neizmerno zahvalni na tome što ih je primila u svoj život.

Oni se vesele malim stvarima - jedna šetnja, jedan dodir, jedno češkanje i jedna lepa reč - stvari su zbog kojih njihovi repići podivljaju.

Pročitajte još: Dva psa čekala su devet meseci da upoznaju svog "malenog brata" i sada su nerazdvojni (VIDEO)

Tara nije oduvek bila okružena gomilom pasa. Ali nakon što je usvojila jednog, shvatila je da može i želi da pruži ljubav i dom drugim psima.

NJen život je sada poprilično šaren. Dok ih priprema za novi život i stalne domove, uči ih predivnim stvarima, a zauzvrat dobije puno više.

Pročitajte još: Oni će vam se uvući pod kožu: Ovo su najnežnije rase pasa

Izjavila je kako joj je ova odluka promenila život i da će uvek iz svega toga izaći bogatija i srećnija. Ovaj prelepi video prikazuje njen život - život žene koja nam svima može služiti kao uzor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas