· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Jednostavan trik: Uklonite tvrdokorne fleke iz plastičnih posuda za manje od minut (VIDEO)

Na društvenim mrežama sve više može se naći zanimljivih klipova, koji vam mogu pomoći da rešite problem u kući

1596541427_saveti.jpg
Foto: TikTok printscreen /adikempler

Svi znamo da je najteže se rešiti ulja ili nekih mrlja, a jedna žena na društvenoj mreži Tik Tok, došla je na ideju da pokaže kako se mogu lako otkloniti tvrdokorne mrlje iz plastičnih posuda.

Pročitajte još: Da li biste probali ĆUREĆA JAJA? Ukusnija su od kokošijih! (FOTO)

Tajna trika je kuhinjski ubrus - ali ne smete da ga koristite za ribanje lonaca, već samo za plastiku. Dodate malo tople vode sa deterdžentom i to sve promešajte. Kada se tekućina sjedini, ubacite parčiće ubrusa, poklopite i promućkajte 30-40 sekundi, kada prospete tečnost iz plastične posude, videćete neverovatan rezultat.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - adikempler

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.