· · Komentari: 0
(NE)POVERENJE

ŽENA ZABORAVILA DA SE IZLOGUJE SA FEJSBUKA, a onda je naišao njen muž - PREVARA je najmanje što je video

Jedan slučajan pogled srušio mu je sve ono u šta je verovao!

1594891109_Capture7.JPG
Foto: Printscreen / Facebook / Crissy Megow

"Za deset godina koliko smo proveli u braku, nikad nismo slagali jedno drugo u vezi bilo čega. Čak ni "bele laži" kod nas nisu postojale. Naš brak temeljili smo na iskrenosti po svaku cenu. A onda sam otkrio tajni život moje žene i srce mi je slomljeno."

Tako svoju priču počinje Set Megov iz Amerike, koji je za nacionalne medije progovorio o izdaji svoje žene sa kojom je u braku od njihove 19. godine. Set je danas samohrani otac četvoro dece a ovo je njegova priča.

Pročitajte još: ŽENE su rekle šta vole na MUŠKARCIMA! Ovih 7 KARAKTERISTIKA im pomeraju pamet

Sve je počelo tipično za prevare - Krisi je sve češće izlazila i sve kasnije se vraćala kući. Govorila mu je da izlazi sa drugaricama. Pored toga, ođednom je stavila šifru na telefon i prestala da koristi karticu za plaćanje već se prebacila na gotovinu.

- Bilo je tako očigledno, ali ja sam prosto odbijao da to uvidim. Mozak me je upozoravao na sve to, ali srce mi je govorilo da me moja žena nikad ne bi prevarila i da je sve nesporazum. Borio sam se sa sobom - kaže Set. Pokušavao je, kaže, da razgovara sa njom, ali ona se uvek vređala zbog njegovog nepoverenja.

Pročitajte još: Osim što su LJUBAVNICE, one mnogo i KOŠTAJU! Ovo je TAČNA RAČUNICA

A onda je Krisi napravila kobnu grešku - jedne večeri je zaboravila da se izloguje iz Fejsbuka. Set je iskoristio priliku i imao šta da vidi - njegova žena imala je više paralelnih veza, i to godinama.

- Eto, tako su ođednom i moje srce i moja glava znali istinu. Bio sam slomljen. Godine i godine čiste ljubavi smo uložili jedno u drugo, a onda ona uradi tako nešto. Nije me najviše zabolelo sam fizički čin prevare. Ona je nekom dala i svoje srce. To najviše boli kod prevara. Ja sam bio potpuno očajan jer ukoliko ona, moj najbolji prijatelj, osoba kojoj sam bezgranično verovao, više nije smatrala da nešto vredim, zašto bi iko uvideo vrednost u meni? Potpuno sam izgubio veru u sebe - kaže Set.

Odlazak je uvek težak.

- Molio sam se da će Bog nekako da interveniše i sredi situaciju jer ja nisam znao kako da to uradim. Ona me je molila da se razvedemo, a ja to nikako nisam hteo. Na kraju sam uvideo da nam brak prosto više ne funkcioniše. I tako smo se razveli. Ja sam dobio starateljstvo nad decom, a ona ih viđa svakog drugog vikenda i dobila je i slobodu koju je toliko želela - kaže Set, ističući da je Krisi bila sjajna majka.

Pročitajte još: Ne mora da vam KAŽE: Evo PET znakova da prepoznate da je vaš MUŠKARAC izgubio interesovanje

Pričali smo o tome, ona oseća veliku krivicu i dogovorili smo se da jednom, kad vreme zaceli rane, ona preuzme malo veću ulogu u njihovom životu - kaže Set.

Već godinu dana samohrani je otac koji pokušava da postavi svoj i život svoje dece na noge.

- Naravno da ni ja nisam bio savršen otac, niti muž, sin, prijatelj, radnik. Ali trudio sam se i nastavljam da se trudim. Iz dana u dan dajem sve od sebe. Nekad je teško, nekad lakše, ali verujem da je najvažnije ne odustati - kaže on.

Pročitajte još: Da li znate ŠTA PORUČUJU oni koji imaju, umesto svoje, na profilu SLIKU SA PARTNEROM?

Set je u međuvremenu ljubav našao sa Sarom Dejl, sa kojom je stupio u brak maja ove godine, a i dalje vodi veoma praćen blog o tome kako vaspitavati četvoro dece.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.