Oglas
· · Komentari: 0
USPEŠNE ŽENE

Muževi su im fudbaleri, a one su uspešne, ostvarene žene koje su svoju karijeru izgradile sopstvenim trudom (FOTO)

Žene fidbalera često prati loš glas, da su sponzoruše, da im je jedini cilj da se dobro udaju, a jedini uspeh je to što su žene fudbalera.

1614346659_pjimage--2-.jpg
Oglas

Kada se nađu u društvu poznatih, bogatih fudbalera, brojne žene u startu postaju obeležene epitetima žena lakog morala ili pak da su sponzoruše.

Ali uvek postoji i druga strana. Postoje brojne žene koje su uspešne, ostvarene i ne zavise od svog partnera, te time demantuju ovaj loš glas.

Pročitajte još: Prvu ulogu je imao u filmu "Južni vetar", a sada glumi u "Tajni vinove loze": On je naš najinteligentniji glumac i član je MENSE!

U nastavku izdvajamo listu najuspešnijih žena fudbalera, koje su najmanje poznate po svojim brakovima.

Viktorija Bekam

Ona koja, zbog svoje popularnsoti, verovatno najviše zaslužuje da se nađe na vrhu ove liste je naravno Viktorija Bekam. Iako je u braku sa Dejvidom Bekamom od 1999. godine, Viktorija slavu nije stekla izgovorivši sudbonosno “da”. Još i pre nego što je upoznala legendarnog fudbalera, Viktorija je bila poznata Britanskoj i svetskoj javnosti.

Pročitajte još: ŠOK: Zijah Sokolović hitno prebačen u bolnicu!

Bekamova u svetu muzike
Slavu je strekla devedesetih godina kao članica pop grupe Spice Girls. Nakon što je poznata grupa izdala debitantski album 1996. godine, isti doživaljava veliki uspeh i prodat je u više od 20 miliona primeraka širom sveta. Iako se grupa raspala 2000. godine, Bekamova je započela svoju solo muzičku karijeru.

Iskoristivši svoju ljubav prema modi, Viktorija je vremenom svoju karijeru preusmerila ka modnoj industriji i 2008. godine pokrenula svoju modnu liniju. Patentirala je svoju liniju famerki pod nazivom VB Rock, a kasnije i svoju liniju naočara.

Viktorija je danas, jedna je od najfotografisanijih žena na svetu, a mnogi je smatraju istinskom modnom ikonom.

Iako je žena jednog od najpoznatijih fudbalera, Viktorija je svojom sposobnošću postigla da je ne prepoznaju po tome, već je od svog imena napravila istinski brend.

Helena Seger

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Ništa manje uspešna nije ni Helena Seger, žena Zlatana Ibrahimovića. Zbog svoje nenametljivosti, slabog eksponiranja u medijima svetska javnost je slabo upućena u njen privatni život i činjenicu da je žena slavnog fudbalera. Međutim, u svetu biznisa je više nego poznata i cenjena.

Helena je rođena 1970. godine u Švedskoj i diplomirani je ekonomista. Naoružana diplomom i znanjem započela je profesionalnu karijeru radeći za nekoliko multinacionalnih kompanija.

Pročitajte još: Nakon optužbi za silovanje, oglasio se Žerar Deparđe

Može da se pohvali radom u kompanijama poput “Disel-a”, “Replay-a”, “Rabbit-a”, “JC”, ali i kao neko ko je bio marketing menadžer u FlyMe.

Kada je upoznala Ibrahimovića, Helena je već bila uspešna i ostvarena žena, bogata, sa karijerom iza sebe.

“Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca”, istakla je jednom prilikom Segerova.

Pročitajte još: Rada Manojlović za Magazin Novosti: "Samo ih gledam dokle mogu da idu"

Poznato je da ovaj bračni par ulaže u nekretnine, a mnogi smatraju da je ona najzaslužnija za to što je Ibrahimović jedan od najbogatijih sportista današnjice.

Šakira

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ne treba posebno najavljivati ni Šakiru. O njenoj karijeri se mnogo više zna nego da je u braku sa fudbalerom Barselone Pikeom.

Šakira Isabel Mebarak Ripol poznata je kolumbijska pevačica i tekstopisac. Zahvaljujući albumima “Pies Descalzos” i “Donde Estan los Ladrones”  stekla je slavu u Latinskoj Americi i za svega par godina uspela je da proda preko 10 miliona albuma samo na tom području.

Pesma za FIFA Svetski Kup
NJena pesma za FIFA Svetski Kup 2010. godine, “Waka Waka”, postala je najprodavanija pesma sa ovog događaja ikada. Pored 10 miliona prodatih kopija, spot za pesmu pogledalo je dve milijarde ljudi, zbog čega se ubraja u jedan od najgledanijih video klipova na Youtube-u.

Od 2012. pa do 2015. godine, magazin Forbes ju je uvrštavao među 100 najuticajnijih žena na svetu. 2017. godine. Pored toga Šakira je UNICEF-ov ambasador.

Pročitajte još: Devedesetih je pevao najlepše balade, a devojčice su ludele za njim: Izgleda mlađe i bolje nego ikad (FOTO)

Poznata pevačica ima 3 Grammy, 13 Latin Grammy, 5 MTV Video Music, 7 Billboard Music i 39 Billboard Latin Music nagrada. Procenjuje se da je prodala oko 140 miliona albuma. Takođe, Šakira ima četiri od 20 najprodavanijih hitova u 2000. godinama, što je više od bilo kojeg umetnika do danas.

Jelena Karleuša

I na domaćoj sceni postoje parovi gde su oba partnera popularna i ostvarena. Tu su i Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Pročitajte još: Prava LEPOTICA: Evo kako izgleda i čime se bavi ćerka Ace Lukasa (FOTO)

Ne treba posebno isticati ko je popularna JK. Ona privlači pažnju prisutnih gde god se pojavi, i svojim stajlingom zadaje domaće zadatke ostalim kolegama.

Poznata je kao osoba britkog jezika, bez zadrške će reći ono što misli, a ne sumnjamo da je suprugu Dušku Tošiću prava podrška, zajedno sa ćerkama Atinom i Nikom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas