· · Komentari: 0
LEPOTA TELA

Žene ga zovu UŽARENI OBLOG! Skida obim struka i do 5 centimetara preko noći (RECEPT)

Vaše telo možete zategnuti uz malo muke, barem kratkoročno...

1632338950_Depositphotos_42711177_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i oblog za telo od đumbira. 

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Sastojci za pripremu obloga:

  • kašičica đumbira u prahu ili sveže izribanog
  • par kašika losiona za telo
  • plastična folija
  • peškir
  • elastični zavoj

Kako deluje užareni oblog?

Peškir umočite u što topliju vodu i umotajte deo tela na koji želite staviti oblog od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na telu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom.

Izmešajte đumbir i losion za tlo te na željeno mesto namažite deblji sloj ove mešavine. Zatim ga omotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični zavoj. Nemojte previše stezati. Poanta je da se osećate prijatno.

Pročitajte još: Udobno i moderno: Razbijte jesenju monotoniju otkačenim HELANKAMA koje su apsolutni HIT (FOTO)

Ostavite da deluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i celu noć. U početku možete osetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da maska deluje.

Ova maska je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u telu. Rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite i redovno vežbate. Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačaćete delovanje ove maske i izgubiti još više centimetara u struku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.