Oglas
· · Komentari: 0
ODRŽAVANJE KUĆE

Žene JAČE od vodoinstalatera! Rešite ZAPUŠENE ODVODE na tri načina

Zapušeni odvodi u umivaoniku, sudoperi ili kadi su najomraženiji posao i problem, koji treba rešiti u svom domu

1600207089_Depositphotos_383244994_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Sledeći put kada vam se začepi odvod u sudoperi, kadi ili umivaoniku, ne zovite vodoinstalatera, već zasučite rukave i rešite problem jednostavno i lako. Donosimo vam tri brza i jeftina načina kako to možete uraditi.

Pročitajte još: MIRIS DOMA: Evo zašto sami NE MOŽEMO da OSETIMO

Pročitajte još: Odeća se SKUPILA NAKON PRANJA? Evo kako da rešite problem uz JEDAN TRIK, ali budite OPREZNI!

Soda bikarbona i sirće

U odvod sipajte 100 grama sode bikarbone, a zatim dodajte pola čaše alkoholnog sirćeta. Zatvorite odvod starim krpama, jer ova kombinacija izaziva jaku hemijsku reakciju. Pustite da smesa odstoji pola sata u odvodu. Nakon toga skinite krpe i sipajte litar prokuvane vode. 

Pročitajte još: KALATEJA, FITONIJA, BIBEROVAC: Biljke koje su IDEALNE ZA KUPATILO


Foto: Pixabay

Soda bikarbona, so i voda

Uveče, pre nego što legnete, u odvod sipajte 100 grama sode bikarbone i 50 grama soli. Ostavite preko noći. Ujutro u odvod sipajte jedan litar prokuvane vode. Odvod ćete odčepiti i svi neprijatni mirisi će nestati.

Vešalica

Pročitajte još: Kako da vaš DOM DELUJE UMIRUJUĆE: Saveti za SREĆNU DEKORACIJU

Ispravite žičanu vešalicu i na jednoj strani napravite kukicu. Kukicu gurnite u odvod i počnite sa “pecanjem”. Budite spremni na to da ćete svašta izvući iz njega. Kada završite sa žicom, odvod isperite sa litar vrele vode.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas