Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Žene, od ovih vrelih scena vam NEĆE BITI DOBRO! Dejvid Bekam se skinuo u teretani i pokazao telo u 46. godini (FOTO/VIDEO)

Popularni fudbaler važi za najvećeg engleskog šarmera...

1629043282_Depositphotos_163098616_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam danas važi za najvećeg frajera među sportistima, a sa suprugom Viktorijom i četvoro dece živi na relaciji London – Majami – Los Anđeles. Uprkos poslovnim i porodičnim obavezama, ovaj slavni fudbaler posebnu pažnju posvećuje treninzima.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Tako je pre nekoliko sati objavio vrele fotografije iz teretane, u kojoj vežba bez majice...


Foto: InstagramScreenShot/davidbeckham

Karijera Dejvida Bekama

Profesionalnu karijeru je okončao u maju 2013. godine. Za 20 godina Bekam je osvojio 19 velikih trofeja sa klubovima u kojima je nastupao. Pored klupskih, osvojio je i brojne individualne nagrade i priznanja, a smatra se jednim od najplaćenijih fudbalera svih vremena.

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)

Engleski fudbaler je objavio nekoliko autobiografija, pojavio se u brojnim filmovima, te sa suprugom ili bez nje gostovao na raznim televizijskim emisijama u Americi. Po završetku profesionalne karijere postao je suvlasnik fudbalskih klubova Inter Majami i Salford Siti. Osim toga, slavni fudbaler od 2005. godine ima vlastitu školu fudbala u Londonu i Los Anđelesu.

Pročitajte još: Ona je ĆERKA naše poznate pevačice: Dobila ju je sa 19 godina i svi misle da su sestre! (FOTO)

Vlasnik je nekoliko raskošnih nekretnina širom Amerike i Velike Britanije, a njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 450 miliona dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas