· · Komentari: 0
PRELJUBA

Ženite se crnkom, bežite od UČITELJICE! Evo spiska NAJOPASNIJIH žena

Studija naučnika iz Melburna pokazala je da su muškarci sa dubljim glasom skloniji prevari, dok isto važi za verbalno umilnije žene.

1606149884_Depositphotos_51171185_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Istraživači su došli do saznanja da je predrasuda da su plavuše nevernije, jer prirodne ili farbane crvenokose znaju da prednjače u preljubi. Zaključak je da su najodanije crnke.

Pročitajte još: Stvari koje partnerima ubijaju želju za SEKSOM

Ovo su samo neke od zanimljivosti o partnerskoj prevari, pa pročitajte šta se još smatra i tvrdi na istu temu.

Osveta je okidač
Istraživanje je pokazalo da osam odsto muške populacije vara da bi se osvetilo partnerki za preljubu, dok se iz istog razloga u neverstvo upušta 15 odsto dama.

Više varaju muškarci

Da, pripadnici jačeg pola češće imaju ljubavnice, ali žene kao da se trude da ih u tome stignu, pa tako kontinuirano raste i broj ženskih preljuba. Stručnjaci tvrde da se to promenilo otkako su dame postale finansijski nezavisne, dok se one koje i dalje zavise od partnera, manje upuštaju u prevaru.

Muškarci više varaju, ali žene su opasnije.

Žene su perfidniji "igrači"

Ako su muškarci češći preljubnici, dame važe za opasnije. Naime, studija iz Melburna pokazala je da su one perfidnije, pa se neretko upuštaju u tajnu vezu sa najboljim prijateljem ili kolegom, a onda ga, bez stida, dovode na porodičnu večeru.

LJubavnica nije lepša od žene

Iako bi na prvu loptu moglo da se zaključi kako muškarci imaju zgodniju ljubavnicu od supruge, to nije tačno u većini slučajeva. Tek 12 procenata preljubnika tvrdi da im je tajna partnerka fizički atraktivnija od svoje žene.

Pročitajte još: Kako kažu naučnici postoji način da uspešno i brzo PREBOLITE RASKID

Bankari najneverniji

Studija je pokazala da najviše varaju muškarci koji se bave finansijama, rade u bankama ili velikim finansijskim korporacijama, dok su najnevernije žene iz oblasti obrazovanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.