· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

ŽENSKE TAŠNE su opasne po ZDRAVLJE, a prosečna žena provede 76 DANA u životu "kopajući po torbi"

Pre svega torbe su neretko pune bakterija, nošenje na jednom ramenu šteti ramenima i kukovima, a "kopanje po torbi" je stresno

1596703844_zenska-torba.jpg
Foto: Pixabay

Ženske torbe su ili prevelike, pa je kopanje po njima stresno ili previše male da nam u njih stanu sve stvari, što je dodatno stresno. Prema podacima istraživanja, žene navodno 76 dana u životu pretražuju svoje torbice, a inventivna potraga za novčanikom, ključevima i telefonom je izrazito stresna.

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

Pročitajte još: MANJE JE VIŠE, kako da sa MINIMALNO ŠMINKE postignete ono što želite

Kopanje po torbi bespovratno loše utiče na psihičko zdravlje svake žene

Naravno da povremeno pretraživanje nije opasno za život, ali žene koje redovno "kopaju po torbi" nepotrebno se izlažu riziku.

Pročitajte još: Zaštitite KOSU OD TOPLOTE! Zašto je to VAŽNO i šta raditi?

Ozbiljniju prijetnju predstavlja nošenje velikih i teških torbi na ramenu. Jedna polovina tela je pritom uvek jače opterećena od druge, a posledice su bolovi u mišićima, oštećenje diska ili nepravilno držanje.

Pročitajte još: TAJNE nanošenja PARFEMA, kako da traje DUŽE

U torbama se često nalaze i uzročnici bolesti. Unutrašnjost torbe plodno je tlo za bakterije koje se okupljaju oko šminke i ostataka hrane. Upravo je šminka, koja je u kontaktu sa licem i telom najveći rizični faktor za širenje bakterija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.