· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

Modna ikona Viktorija Bekam ne prestaje sa kreiranjem idealnih modnih komada, prilagođenih svim generacijama i nosivih u svim prilikama.

1604399981_vb-1.png
Foto: InstagramScreenshot/ victoriabeckhamstyles

Ona ima ozbiljan izraz lica, ali i ozbiljne namere da naš modni stil učini što jednostavnijim, ali i upečatljivim. Upravo ovakva je i poslednja kolekcija modne ikone Viktorije Bekam, koja je postavila novi modni trend - široke džempere sa V izrezom, upravo onakve kakve smo nosili kao dece ili koje sada nose naši muževi, momci, braća ili očevi.

Pročitajte još: Ove ČETIRI stvari čine da izgledate STARIJE

Pročitajte još: SAMO za dame sa BRAON OČIMA: Devojke su poludele za šminkom PLAVI ZAČIN koji daje MISTERIOZAN pogled (FOTO)

- Inspiraciju sam crpela iz tipično britanske školske uniforme, a ove sezone šareni džemperi nosiće se preko košulja sa kragnama i kombinuju se sa strukiranim plisiranim suknjama - objasnila je Viktorija Bekam na svom Instagram profilu uz snimak predstavljanja svoje nove kolekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

okay miss beckham i see u

Objava koju deli ✰ alexa haley ✰ (@alexahaleydesigns) dana

Ovi modeli džemperi dostupni su i kolekcijama brojnih drugih komercijalnih brendova po znatno pristupačnijim cenama, ali i u velikoj paleti boja koje su potpuno u trendu za zimu pred nama. 

Pročitajte još: Sa EPOLETAMA i naglašenim ramenima, a vratili su se i DžAKASTI. Koji ćete ODABRATI?

Ovu odevnu kombinaciju, u godinama iza nas i sama je nosila Viktorija Bekam, posebno na prelasku iz jesenjih u zimske komade garderobe. Neka vam ona bude inspiracija, a vi svoje komade pozajmite od muža ili budite same sebe prednovogodišnji Deda mraz i krenite ka najbližem šoping centru.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Choose your favorite 😍 #VictoriaBeckham #VictoriaBeckhamStyles

Objava koju deli Victoria Beckham (@victoriabeckhamstyles) dana

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.