Oglas
· · Komentari: 0
STRANCI

"Znam da ćeš biti tužna, ali PRESELILA SAM SE U SRBIJU i ŽIVIM kao u BAJCI!"

Sećate se Liz koja je u Melburnu zavijala sarme i učila srpski? E, pa, preselila se u Srbiju!

Oglas

Izvini što ti nisam rekla da se selim u Srbiju! Ovim rečima je Australijanka Liz putem "Jutjuba" obavestila roditelje i brata da je odlučila da ostane u Srbiji!

Pročitajte još: Proveravanje PARTNEROVOG TELEFONA: Istraživanje dalo neočekivane rezultate

Liz je mesecima učila srpski i mučila se sa teškim rečima, a sve svoje utiske prenosila je na šaljiv način putem "Jutjuba". Liz je tako zavijala i sarme prema receptu svekrve o čemu možete pročitati OVDE. Naravno, razlog njenog preseljenja iz Melburna u Beograd je to što se zaljubila u našeg čoveka.

Liz savršeno govori srpski!

Liz se, dakle, u potresnom videu na čistom srpskom jeziku izvinjava majci što joj nije rekla da će se preseliti u Srbiju i kaže:

"Provodim svoje najbolje dane mladosti živeći kao u bajci!", poručuje Liz majci u Melburnu.

Pročitajte još: Kako da izgubite čak 20 kilograma za samo 90 dana

Liz se, vidi se u videu, odlično provodi i za kratko vreme je uspela da vidi Golubarčku tvrđavu, Hram Svetog Save, Beogradsku tvrđavu, Šumadiju...

Pročitajte još: Ona je VIJETNAMKA i obožava Srbiju: Objavila je SNIMAK u kom pravi SARME, a jedna stvar je svima ZAPALA ZA OKO (VIDEO)

Liz kaže da su "Srbi najgostoljubiviji narod na svetu i dobro me čuvaju!".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas