Oglas
· · Komentari: 0
PAS

Znate šta znači režanje, ali ako pas zatvara oči dok ga tapšete to nije dobar znak!

Dobro vam poznato šta znači režanje ili nervozno mrdanje repa, ali ovo niste znali

1620026590_Depositphotos_151109072_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ako imate psa, verovatno mislite da ga odlično poznajete. Ali nije uvek tako, jer neke njegove reakcije često se pogrešno tumače.

Pročitajte još: IDEALAN kućni ljubimac za ljude koji nemaju mnogo vremena - Afrički patuljasti JEŽ! (VIDEO)

Ukoliko kućni ljubimac zatvara oči kada ga tapšate po glavi, to ne znači da mu prija, već verovatno pokušava da se zaštiti, smatraju stručnjaci za životinje. Ukoliko netremice gledate u njega, on će to doživeti kao preteće ponašanje, odnosno pokušaj nametanja dominacije. Zato, bolje izbegavajte da gledate psa u oči.

Psu ne prijaju zagljaji, ali ih trpi...

Morate da znate da mu ni zagrljaji ne prijaju uvek. Mada na taj način izražavamo ljubav prema psu, za njega to znači organičavanje slobode kretanja. Često će zevati, lizati njušku ili potisnuti uši nazad kako bi pokazao da je pod stresom. Psi ne vole ni šetnju istim putem, naročito ako im ne dozvolite da zastanu i njuškaju okolo.

Pročitajte još: Susret MAČKE i SOVE kao iz horor filma! Reakcija mačke je NEPROCENJIVA! (VIDEO)

Kada krenete sa njim napolje, istražite nove staze i uključite igrice koje će mu pomoći da savlada nove veštine, ali i da bude poslušan.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas