Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Zombi verzija Anđeline Džoli osuđena na 10 godina zatvora, razlog će vas šokirati (FOTO)

Iranka koju upoređuju sa zombi verzijom Anđeline Džoli, prema rečima njenog advokata, uhapšena je i osuđena je na deset godina zatvora

1607877003_andjelina.jpg
Foto: Instagram printscreen/ sahartabar.before
Oglas

Sahar Tabar, čije je pravo ime Fatemeh Khishvand, uhapšena je u Iranu još u oktobru 2019. godine.

Pročitajte još: Mogla je da izazove poplavu i zaustavljali su je samo PIVOM!

Prema izveštajima, ona je uhapšena zajedno sa još tri žene zbog manipulacije na društvenim mrežama.

- 10 godina zatvora za iranskog Instagrammera koji je pomoću make-upa i fotošopa postao zombi Anđelina Džoli - napisala je na Tviteru novinarka Masig Alinejad.

Potom je pozvala PR-a Anđeline Džoli, da pomogne Tabaru da izađe iz zatvora, dodajući: - Sahar Tabar ima samo 19 godina. Šala je odovela u zatvor. Majka joj svakodnevno plače, jer ne zna kako da oslobodi njenu nevinu ćerku. Draga Anđelina Džoli, treba nam vaš glas ovde. Pomozite nam - stoji u pismu.

 

NJen nalog na Instagramu prikupio je stotine hiljada pratilaca, ali otkako su optužbe izašle na videlo, on je izbrisan.Tabar se proslavila pre nekoliko godina, nakon što su bizarne fotografije na kojima navodno podseća na Anđelinum postale viralne. Govorilo se da je imala oko 50 plastičnih operacija,  iako su mnoge slike fotošopirane. Kasnije je Tabar objavila neuređene slike sebe, potvrđujući da nikada nije želela da izgleda poput A-listera i da se samo žalila.

Instagram senzacija otkrila je da koristi pametnu šminku i retušira svoje fotografije kako bi stvorila ekstremni izgled, a zapravo nikada nije planirala da liči na Anđelinu Džoli. Bila je na naslovnim stranama sa svojim fotografijama, na kojima se vidi njeno mršavo lice, bledoplave oči, čudno podignuti nos i ogromna usta.

Pročitajte još: POTPUNI HIT! Pogledajte VIDEO i otkrijte koji ste vi Palma! (VIDEO)

 

Međutim, za stvaranje slika koristila je mešavinu šminke i fotošopa. Dakle, iako je poslednjih godina imala nekoliko plastičnih operacija, usana, to nije ni blizu toliko ekstremno kao slike koje su postale viralne.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas