Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Zorica Brunclik progovorila o sukobu sa Sašom Popovićem: "Samo sam ustala i otišla"

Zorica Brunclik progovorila je o sukobu sa Sašom Popovićem i otkrila zbog čega je napustila žiri takmičenja Zvezde Granda

1624089964_zorica.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Pevačica Zorica Brunclik napustila je žiri "Zvezda Granda" malo pre finalnih emisija sezone 2014/2015. Nakon toga, često se govorilo o njenom sukobu sa Sašom Popovićem, a pevačica je sada otkrila šta se zaista desilo.

Proččitajte još: Emina Jahović progovorila o bolesti i suđenju sa Mustafom Sandalom

- Reč jednu Saša i ja progovorili nismo. Ja sam samo uzela svoju torbicu tada u “Zvezdama Granda”, čiji sam bila deo, otišla kući i rekla: “Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem”. A to su dve stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umem. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo - rekla je Zorica za "24sedam".

"Nisam bila pozvana na promociju"

- Nisam bila na promociji Suzane Jovanović jer nisam bila pozvana. To je tako prosto. Dešava se. Suzana se ne petlja u posao Saše Popovića. Njena je promocija, njen je album. Valjda će žena da određuje sama koga će da pozove. Nisam joj draga osoba ili me se možda nije ni setila. Ja moram još ovo da kažem o Suzani. Skoro nisam videla njeno lepše izdanje i jednu skuplju priču vizuelno, od njene. Osvetlala nam je obraz! - iskrena je bila Zorica Brunclik.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas