· · Komentari: 0
TAŠNE

ŽUTA tašna je kraljica proleća i nosi se na hrabar način (FOTO)

Savršena uz mornarski stil, prekrasna uz crno-belu kombinaciju, ali treba je kombinovati bez predsrasuda.

1616657449_Depositphotos_221991964_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Žuta tašna - velika sreća! Verovali ili ne, ali ovakva tašna se slaže uz sve!

Pročitajte još: Ovo su FAMOZNE Šanel hulahopke koje su ZAPALILE Instagram (FOTO)

Bele pantalone i teget sako ili mornarska majica sa plavo-belim prugama - savršena osnova za žutu tašnu.

Pročitajte još: Budite u TRENDU! Ovo su najpopularnije prolećne jakne koje morate imati u ormaru (FOTO)

Modni kreatori savetuju da je najmudrije da se žuta tašna nosi uz neutralne boje. To znači crna suknja i bela majica. Odlično izgleda i uz sivu haljinu ili farmerke. Tako misli i glumica Siena Miler, pa upravo tako i nosi ovu kombinaciju.

Pročitajte još: Postkovid moda izlečiće dušu: Vesele kockice i "džipsi stil" se vraćaju na ulicu

Međutim, budite hrabre, jer žuta tašna se slaže i sa crvenom, narandžastom i zelenom bojom. Može da se uklopi i sa narandžastom i braon. Tačnije, za žutu tašnu je samo nebo granica!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.