Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Zvezde Grana: Jelena Karleuša prvi put u suzama zbog kolega - "Pokazali ste koliko me ne volite"

Jelena Karleuša u takmičenju Zvezde Granda, prolila je gorke suze zbog kandidatkinje koja je ispala.

1623675457_karleusa.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Zbog nastupa Anastasije Ićurup u Zvezdama Granda napravila se čitava pometnja, jer žiri nije bio zadovoljan njenim nastupom, pa je odlučio da joj da svega jedan glas.

Pročitajte još: Seka Aleksić nastupila u Beogradu: Stajlingom je oduševila, a iskreno progovorila o finansijama i porodici (FOTO)

Ovakvo ocenjivanje, izazvalo je opštu pobunu i burnu reakciju Jelene Karleuše, koja je prvi put za šest godina koliko je u takmičenju Zvezde Granda, zaplakala zbog ispadanja jednog od svojih kandidata.

Nije pokatala kvalitet za prolaz u naredni krug

- Ovo večeras je bilo tvoje najgore pojavljivanje, da si tako pevala ne bi ni prošla! Izgubljen slučaj! Bilo je očajno, izvini, molim te, ali je bilo užasno! Kao da si neka druga žena, izgubljena u prostoru i ritmu, bezveze - komentarisala je Marija Šerifović kandidatkinju za koju smatra da ne zaslužuje prolazak u baraž, a sa njom se složila i Ana Bekuta, kao i Snežana Đurišić. Jelena je tada imala veoma emoticvan komentar na reči svojih kolega, zbog kojih je i zaplakala:

Foto: Prinscreen TV Prva

Jelena plakala zbo odluke kolega

- Ja sam 5-6 godina ovde u žiiju, krv sam propi*ala da vam bude zanimljivo. Nepogrešivo osećam šta je za šoubiznis prava stvar i ko može biti zvezda, nikad nisam pogrešila. Tvrdim da ste devojci, koja jedina može da bude zvezda u ovoj sezoni, isekli krila na najgori mogući način, ne mogu ni da je pogledam koliko mi je krivo i žao - rekla je Karleuša i dodala:

Pročitajte još: KIM KARDAŠIJAN šokirala pratioce: "Obukla" lamborginija u beli pliš, da bi joj ličio na PIDžAMU (FOTO/VIDEO)

- Znam da je ovo jedna velika nepravda, jer svi ovde znate da je mogla da bude nova velika zvezda zbog svega što poseduje. Žao mi je što ste pokazali i to da me toliko ne volite i ne poštujete, zato što i kad vaš neko podbaci, glupa Jelena je uvek tu da glasa - poručila je Karleuša kolegama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas