Oglas
· · Komentari: 1
ŠOK

ZVEZDE GRANDA: Takmičarka šokirala svojim izdanjem - Nikada do sad viđene scene na bini (FOTO)

Zvezde Granda i ove subote, donele su mnoga iznenađenja

1624169832_zvzede.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Jedna od četvrtfinalistkinja takmičenja Zvezde Granda, Marija Gruveska, svojim nastupom, ostavila je sve bez teksta. 

Pročitajte još: Viktorija Sikret ide u istoriju: Evo šta će se desiti sa njenim anđelima

Učesnica iz Makedonije, performansom, ali i glasom raspametila je publiku, ali i žiri koji je u neverici gledao njen nastup.

Inspiraciju pronašla u filmovima "Kad jaganjci utihnu" u serijskom ubici Hanibal Lektor

Izvodeći numeru "Danas sam luda", Marija je biila inspirisana filmom "Kada jaganjci utihnu", a delić svega je prenela i na scenu:

Foto: Printscreen TV Prva

- Gruevska, način na koji razmišljaš je fascinantan. Setiti se Hanibala Lektora i spojiti ga sa "Danas sam luda" je nešto zaista neverovatno. Tvoji pevački intervali su toliko tačni, odradila si ovo odlično - prokomentarisao je oduševljeno Đorđe David, dok je Marijin mentor Mili dodao da svaki put donese nešto novo.

- Ti si budućnost Zvezda Granda, hvala ti na novoj dimenziji ovog šoua- dodao je Mili.

Viki MIljković bila je šokirana, pa je dodala da joj se Marijin nastup nije dopao i da joj je napravio bolove u želucu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas