Oglas
· · Komentari: 0
seksi

Zvezde sa bujnim poprsjem koje ne podnose grudnjake: Ove sezone dominiraju u rizičnim kombinacijama! (FOTO)

Mnogo prsatih zvezda poput Megan Foks i Kortni Kardašijan primećene su kako idu bez grudnjaka.

1625299719_pjimage--11-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ kourtneykardash/emrata/bellahadid
Oglas

Poznato je da mnoge zvezde bez problema nose rizične kombinacije, koje u svakom trenutku prete da se otrgnu kontroli.

Slavna glumica koja se nikada nije plašila da pokaže malo kože je Megan Foks, koju su paparaci često hvatali u autfitima bez grudnjaka. Tridesetpetogodišnja glumica redovno deli fotografije sa dekolteom u prvom planu.

Pročitajte još: Nećete verovati koliko godina je napunila Nikol Šercinger: Slavila je za sve pare u leopard bikiniju! (FOTO)

Odeća koja se nosi bez grudnjaka

Megan Foks 

Još u maju, zvezda je pozirala zajedno sa dečkom Mešin Gan Kelijem (31), u prozirnoj crnoj haljini sa izrezima koji su otkrivali njen dekolte i ravan stomak. MGK je stao iza Megan, parirajući joj u crnom odelu sa raskopčanom belom košuljom. Pozivajući se na metlu koja je stajala iza para, ona je naslovila objavu rečima: „to je metla za mene“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Bela Hadid 

Manekenka, Bela Hadid je još jedna poznata ličnost koja se nikada nije plašila da pokaže malo kože i dekoltea. Dvadesetčetvorogodišnjakinja nedavno je podelila fotografije na kojima "rizikuje" sa smelim  ružičastim gornjim delom koji joj je jedva prekrivao grudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Gornji deo je uparila sa širokim kaki pantalonama, igrajući se sa kosom.

Emili Ratajkovski

NJena koleginica, Emili Ratajkovski (30), često deli golišave fotografije na svom Instagram profilu i deluje da uživa u pokazivanju svog zategnutog tela, a tako je bilo i tokom trudnoće i nakon porođaja. Prilikom jednih od prvih izlazaka u grad, nakon porođaja, Emili je u prvi plan stavila bujno poprsje, u uskoj crnoj haljini sa dubokim dekolteom, koji ne bi svako smeo da ponese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Kortni Kardašijan

Još jedna zvezda koja se ne plaši da pokaže svoj dekolte je Kortni Kardašijan (42). Rijaliti zvezda podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u  crnoj haljini, neobičnog oblika, sa otvorenim stomakom i dve trake koje jedva da prekrivaju grudi. Ovaj model je omogućio Kortni da se pohvali ravnim stomakom na kom je vredno radila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas