Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA

Zvuči nemoguće, ali deluje: Probajte ČOKOLADNU DIJETU i izgubićete 5 kilograma za 5 dana

Iako sadrži crnu čokoladu, testeninu i kokice, "čokoladna" dijeta brzo topi kilograme.

1616244540_croissant-648803_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

NJen tvorac Leni Neiman tvrdi da je razlog tome što crna čokolada ubrzava metabolizam. Ipak, s obzirom na to da je ova dijeta restriktivna, ne bi trebalo da se drži duže od pet dana.

Tokom "čokoladne" dijete treba izbegavati alkoholna pića, so, šećer, masno voće kao što su avokado i kokos. Zatim visokokalorično voće, na primer grožđe, smokve, banane...

Pročitajte još: Napravite odmah: Doručak koji garantovano SKIDA KILOGRAME (RECEPT)

Obavezno izbegavati i prženu hranu, mlečne proizvode, crveno meso, orašaste plodove i semenke, čips, brzu hranu, slatkiše, kafu i gazirana pića.

Da biste pomoću ove dijete uspeli da izgubite očekivanih 5 kilograma neophodno je da budete i fizički aktivniji. Zato, osim redovnih aktivnosti, uključite tri puta dnevno brzo hodanje u trajanju od najmanje pola sata.

Pročitajte još: Rešite se uspešno i zdravo viška kilograma: Ovo su male tajne dobre dijete

Jelovnik: 

Doručak: kokice i voće

Užina: 20 grama crne čokolada

Ručak: testenina sa salatom od povrća

Užina: 20 grma crne čokolade

Večera: špagete sa paradajzom, začinjene belim lukom i origanom i povrće kuvano na pari

Napomena: Tokom dana pijte što više vode jer ćete tako da ubrzate metabolizam i podstaknete izbacivanje toksina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas