Oglas
· · Komentari: 0
zadivio internet

Dečak sa neverovatnom preciznošću savija svoje MAJICE: Isprobajte i vi ovaj način (VIDEO)

Klinac glatko sklapa svoje košulje koristeći karton u viralnim video snimcima, njegova brzina zadivljuje mnoge na mreži

1653066496_decak.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Wonderful and Weird
Oglas

Video koji prikazuje dete kako koristi karton za sklapanje različitih košulja izazvalo je mnoge pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Dečak koji se bavio svojom aktivnošću sa krajnjom preciznošću koristio je karton da odeću savije savršeno uredno!

Pročitajte još: NEVEROVATAN RAZLOG: Da li znate zašto mlade na venčanju nose veo preko lica?

Mnogi korisnici Instagrama pohvalili su dečaka što je izveo magiju i verovatno olakšao dosta svetskoj populaciji, dok su se drugi pitali kako je uspeo da to uradi. Video možete pogledati ovde: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Art Select (@artselect)

Viralni video koji prikazuje dete kako pokušava da dovede svoju odeću u red uz pomoć kartona izazvao je masovne reakcije na internetu. U klipu, klinac je stavio različite košulje na izrezani karton. Sa samo dva pokreta i savijanjem kartona, uspeo je da složi majice savršeno uredno. Ovo je do sada možda najbrža i najefikasnija veština savijanje odeće koju smo do sada mogli videti na internetu.

Video je obišao ceo svet i ima milione pregleda, a komentari koji su se nizali ispod bili su vrlo zanimljivi. Jedan korisnik napisao je: „Azijati su sa druge planete!“ , dok je jedna korisnica prokomentarisala nešto realnije ovaj snimak rečima: "Ovaj dečak može da nauči mog muža kako da savija odeću."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas