Oglas
· · Komentari: 0
zanimljivosti

Kako da vaše VENČANJE ISPLANIRATE DO SAVRŠENSTVA: Korisni saveti za organizaciju ceremonije (FOTO)

Nekoliko saveta koji će vam pomoći da se opustite i užitate u posebnom danu

1653646264_vencanje.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Propusti tokom venčanja su veoma česti i u većini slučajeva neminovni. Svaki par se trudi da celu organizaciju dovede do savršenstva. Venčanja su planirana mesecima unapred. Tog dana morate balansirati između toga da se i vi i gosti lepo provedete, i da svima bude prijatno. Postoji dosta stvari na koje morate obratiti pažnju, kao i mnogo sitnica koje su na prvi pogled potpuno zanemarljive, ali u isto vreme i veoma bitne kako isplanirali venčanje iz snova. Za mladence je ovo veoma stresno. Kako cela organizacija, tako i sama ceremonija. Oni se ne smeju opustiti ni u jednom trenutku i ništa ne sme biti prepušteno slučaju. Međutim, ako obratite pažnju na određene stvari, to će vam značajno pomoći da se tokom ovog dana opustite i uživate.

Pročitajte još: Počela je sezona SVADBI: Ovo je 10 savršenih HALJINA za dame u ZRELIM GODINAMA (FOTO)

Prva bitna stvar je da unajmite fotografa kom možete verovati i kog ćete pre venčanja upoznati. To mora biti neko ko razume vaše zahteve i ko će vam sugerisati kako da ispadnete što bolji na fotografijama. On mora obratiti pažnju na osvetljenje i pozadinu, kao i na ugao koji vama najviše odgovara. Dobar fotograf će ispratiti svaki bitan deo ceremonije i sa pravim slikama u pravom trenutku doprineti da vam ovaj dan ostane u najlepšem sećanju.

Foto: Pixabay

Ukoliko imate mogućnosti možete unajmiti planera venčanja, ljude koji su profesionalnci u svom poslu. Oni će se pobrinuti za tehničke stvari koje su često najnaporniji deo. Jurcanje, dogovaranje i pregovaranje uvek oduzimaju previše vremena i energije, ali ako imate nekoga ko će to uraditi umesto vas, posao će vam značajno biti olakšan. U ovome vam mogu pomoći i porodica i prijatelji. Možete podeliti zaduženja na više osoba kako biste sklonili sav teret sa vaših ramena. Ako niste sigurni u nešto ili ne možete da se odlučite, konsultujte se sa ljudima koji su već prošli kroz to.

Foto: Pixabay

Muzika je ključni deo svakog događaja ovakvog karaktera. Morate naći bend koji će odgovarati vašem ukusu. U ovom delu organizacije nemojte štedeti. Veoma je bitno da tokom celog venčanja atmosfera bude na nivou, da se prave što kraće pauze i da i vi i gosti zaista budete raspoloženi i motivisani da ustanete i igrate. Možete im sugerisati na pesme često slušate i koje želite da budu na repertoru. Ne skidajte osmeh s lica i trudite se da napunite baterije kako bi ostali osetili vašu pozitivnu energiju i kako bi ona prešla i na njih.

Na neplanirane okolnosti ne možete uticati, tako da se oko njih nemojte nervirati i ne dozvolite da vam one pokvare raspoloženje. Budite pozitivni i ne paničite. Svaka nepredviđena situacija može da se reši ako budete smireni i racionalni. Ovo je jako bitan dan u vašem životu, tako da se potrudite da ga maksimalno iskoristite i da imate lepu uspomenu na njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas