Oglas
· · Komentari: 0

Ova torta drži rekord za najskuplju NA SVETU! Pogledajte kako izgleda torta od MILION EVRA! (FOTO)

Svadbenu tortu od milion dolara napravila je Debi Vingem, koja je poznata kao jedna od skupljih svetskih dizajnera.

1650898084_food-gdb597c8b0_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Torta je bila postavljena 2019. na izložbu venčanja u Dubaiju, gde su posetioci imali priliku da probaju "mladu" koja košta milion dolara. 

Pročitajte još: Govor tela otkriva više nego što mislite: Uz pomoć ovih trikova "pročitaćete" sagovornika

Ovako izgleda torta od milion dolara.

NJena visina je 182 cm, a teška je čak 120 kg. Za ovu tortu utrošeno je 1.000 jaja i 20 kilograma čokolade! Cela je jestiva i prekrivena sa 50 kilograma konditorskih proizvoda. Ima gomilu detalja koji uključuju sićušno cveće, bisere i čipku, koji su svi ručno i strpljivo rađeni. Torta ima ukupno 5000 cvetova, za koje je trebalo oko 10 dana da ukrase ovu tortu. 

Međutim, među jestivim delovima torte, postoje i oni nejestivi! A to su ukrasi sa mladine "glave". Ukrasi na glavi ove torte su pravi biseri i dijamanti čija je vrednost čak 200 miliona evra! 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas