· · Komentari: 0
SVAĐA NA KONFERENCIJI

ROKER IZ ZVEZDA GRANDA KRITIKUJE SKALE: Đorđe David: Ne mogu pop festival da otvaraju narodnjaci (VIDEO)

Muzički spektakl "Skale 2022", nastavak čuvenog festivala "Sunčane skale", otvoren je sinoć 28. juna u Herceg Novom, a prve večeri festivala nastupiće muzičke zvezde Milica Pavović i Saša Matić, koji su atmosferu doveli do ludila.

1656336623_david.png
Foto: Privatna arhiva

Koliko je sinoć bilo dobro, govori i činjenica da su na nastupu su svi pevali kao jedan, a poštovaoci festivala i muzike okupirali su i šetalište u Herceg Novom.

Nakon potpuno uspešne prve večeri, danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili pevač Đorđe David, Sara Jo, Elena Ristevska i Albino. 

Pevač Đorđe David, koji je trenutno i član žirija "Zvezda granda" na početku izlaganja pohvalio je povratak čuvenog festivala, na velika vrata, ali je imao i jednu "zamerku" za organizatore:

- Sve pohvale što festival više nije takmičarskog karaktera, jer su muzičari sami po sebi sujetni, a ovako publika može da bira šta voli sluša. Ono što je za mene ozbiljan faul od strane organizatora je što je festival najavljen kao festival pop muzike, a nultu noć su otvorili narodnjaci, rekao je David, misleći na nastup kolega Saše Popovića i Milice Pavlović.

Foto: Privatna arhiva

- Ja njih volim jako kao kolege, kao i oni mene,i ovo nije ništa lično protiv njih. Ja govorim o muzici i iskreno iznosim mišljenje, rekao je poznati roker.

Na ovakvu izjavu reagovala je i novinarka radija S, smatrajući da izjava nije na mestu, obzirom da je i ona lično, kao i svi prisutni imala samo reči hvale za nastupe ova dva izvođača i da nema veze ko kojem muzičkom pravcu pripada, ako su svi uživali.

- Ja želim da istaknem da radio S kao organizator ima sve pohvale, jer samo oni mogu da okupe ovakva imena, ali ponavljam da za mene, kao muzičara, koji je zaljubljen u muziku, nastup narodnjaka na pop festivalu predstavlja ozbiljan faul, ponovio je David.

Da se rasprava ne bi dalje pretvorila u lični sukob, konferencija je prekinuta  i pitanja su dalje postavljali ostalim izvođačima.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.