· · Komentari: 0

AMERIKANAC ''prozvao'' Teodoru Džehverović i Breskvicu: NE GOVORI SRPSKI JEZIK, ALI ZATO ZNA SVE DOMAĆE PESME, I SPREMA MUSAKU (VIDEO)

Mladi Amerikanac apsolvirao je muzičku scenu sa Balkana, iako nema dodira sa ovim podnebljem

1680082841_Amerikanac-Dzastis-NASLOVNA.jpg
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen justus_reid

Džastus Rid peva na srpskom, hrvatskom i bosanskom jeziku, naučio je da sprema punjenu papriku i musaku, i sve to deli sa svojim pratiocima na Instagramu. Mnogi njegovi pratioci se pitaju, da li je neko od njegovih predaka sa Balkana...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)


Iako, kako navodi, nema dodira sa našim podnebljem, raspevani Džastus prosto obožava domaću muziku, pa je postao veoma popularan na Instagramu, gde deli videe u kojima peva isključivo domaće pesme, kuva domaću hranu i priča o Jugoslaviji i fenomenima popularnim za to vreme, poput auta Yugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)


NJegovi pratioci su oduševljeni kada zapeva hit Mileta Kitića ''Kilo gore kilo dole'' sa svojim američkim naglaskom, ili ''Drska ženo plava'' od Željka Joksimovića, te je pobrao mnoge simpatije i dobio je mnoštvo poziva da poseti kako Srbiju, tako i druge zemlje u regionu.
On često svoje pesme posvećuje sprkinjama, pa se mnogi našale u komentarima da je on budući srpski zet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

Rid je takođe oduševljen Novakom Đokovićem, pa je pevao i o njemu, na oduševljenje mnogih. Takođe, snimio je i videe gde pokazuje kako sprema neke od specijaliteta domaće kuhinje, kao što su musaka i punjena paprika, a neretko uključi i članove svoje porodice.

Hteli ne hteli, cela porodica Amerikanaca peva na srpskom...a čini se da je ovaj mladić svojim vedrim duhom i velikim interesovanjem koje pokazuje, ujedinio sve zemlje bivše Jugoslavije, pa se komentari i komplimenti na njegov račun, samo nižu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

On se u poslednjem obrato direktno Breskvici i Teodori Džehevrović, prozvavši ih pesmom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

 

Da li se i vama dopada njegov trud?

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.