Oglas
· · Komentari: 0

''BILA SAM U BRAKU VEĆ 17 GODINA i imamo troje dece'': Šokantna ispovest žene koja je saznala da joj je MUŽ- ROĐAK (FOTO)

Žena iz Kolorada uradila je DNK test, da bi saznala više o svom poreklu, i imala je šta da vidi

1680181042_rodjaci-par-naslovna.png
Foto: Facebook printscreen/ Celina Quinones
Oglas

Srećno venčani par iz Kolorada, koji ima troje dece, otkrili su kako su saznali da su u srodstvu, nakon 17 godina braka. Celina Kuinones, nije morala da ide preduboko u istraživanje svog porodičnog stabla, kada je došla do zapanjujućeg otkrića da je Džozef, njen muž- takođe njen rođak. Ona je napisala knjigu inspirisana ovim otkrićem, i veoma je vokalna u tome da savetuje i druge parove da provere svoje poreklo.

Mnogi su imali negativan komentar na njenu priču, govoreći da ne bi trebalo da nastave zajednički život nakon ovog saznanja. Ipak, Celin i Džozef su odlučili da ostanu zajedno uprkos svemu, a Celin je objasnila trenutak kada je primila ovu vest, i opisala ga kao '' stanje očaja'', ali je rekla da je njihova ljubav jača nego ikada, i da ignoriše negativne komentare koji sugerišu da bi trebalo da se razvedu.

Foto: Facebook printscreen/ Celina Quinones

Napisala je: ''Nakon troje dece sam saznala da smo u srodstvu. Uradila sam DNK test mislim 2016. i da, bilo je to užasno otkriće, jer sam bila kao ''dušo mi smo u srodstvu, da li bismo uopšte trebali da budemo zajedno? Ovo je čudno'', to me je stvarno izbezumilo.

Foto: Facebook printscreen/ Celina Quinones

''Neću da dozvolim da malo krvi uništi ono što smo stvorili, ovu lepu porodicu. Ne bih se menjala ni za šta na svetu. Muž i žena za života! Postoji razlog zašto parovi ponekad liče, ja samo podižem svest o tome'', zaključila je Celina, i još dodala da sva njihova deca imaju 10 prstiju na rukama i nogama, aludirajući na mogućnosti dolaska do genetskih poremećaja, ukoliko se deca rode iz veze krvnih srodnika.

Foto: Facebook printscreen/ Celina Quinones

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas