· · Komentari: 0

"Bračni život s njim je prekrasan": Priča o ženi koja se udala za LUTKU, a na svadbi je bilo 250 zvanica (FOTO)

Po njenim rečima, život s njim je divan, nedavno su dobili i dete

1660460668_Foto-Printscreen-TikTok-meirivonerocha.jpg
Foto: Printskrin/ TikTok - meirivonerocha

Opšte je poznato da ne postoji samo jedna vrsta ljubavi, ona partnerska, već i ljubav prema porodici, prijateljima, pa čak i stvarima. Dobro ste čuli! LJubav i seksualna privlačnost prema stvarima, odnosno objektima zove se objektofilija i predstavlja privlačnsot osobe prema neživim predmetima.

Pa tako, u medijima godinama unazad mogli ste da čujete i pročitate priče o ženi koja se udala za Ajfelov toranj, dok je druga bila u "vezi" sa putničkim avionom, Boingom 737. Takođe, seksualnu sklonost prema automobilima imao je i jedan muškarac, a njegova "prva ljubav" bila je "Volkswagen buba."

Još jedan slučaj devojke iz Brazila nedavno je šokirao javnost. Meirivona Roća Moraes (37) se nakon "burne romanse" udala za krpenog lutka, kojeg je sašila njena majka nakon kćerkinog kukanja kako je sama i nema sa kim da pleše i druži se!

Pročitajte još: U filmu "NIJE LAKO SA MUŠKARCIMA" igrala je ćerku Milene Dravić: Evo kako izgleda ANA danas (FOTO)

Ubrzo se "rodila ljubav" između njih, a nakon kraćeg vremena provedenog zajedno, ova devojka je odlučila da se venča sa lutkom, kome je dala ime Marcelo. Na venčanju je prisustvovalo 250 zvanica, a na video snimku se može videti kako su ispunjeni svi protokoli - od svečanih odela, matičara, svadbenog plesa, pa sve do prve bračne noći.

 

@meirivonerocha

meamor eu te amo muito

♬ Quando Um Grande Amor Se Faz - Cleiton & Camargo

U jednom intervjuu ona je opisala kako ima divan porodični život sa Marcelom, ali ipak je i navela jednu manu. Lenj je. Ova 37-godišnja žena je, s obzirom na okolnosti, jedina u njihovoj kući koja plaća račune.

"Jedina mana mu je što je lenj i ne radi. Ali ja sam borac i radim zbog nas", izjavila je ona.

Zanimljivo je da su čak i "dobili dete", tačnije lutku po imenu Marcelina, a porođaj je tekao regularno uz pratnju medicinskih sestara i doktora. Ona je "porođaj" imala kod kuće pred publikom od 200 ljudi, a na svom TikTok profilu redovno se hvali svojim "bračnim životom".

 

@meirivonerocha Família 👪 #mulhercasoucomboneco #bebê #família ♬ som original - Calm Life Music.

Prisećajući se venčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, je rekla: "On je muškarac kojeg sam oduvek želela u svom životu. Bračni život s njim je prekrasan. Ne svađa se sa mnom i razume me. Marcelo je sjajan i veran muž. Takav je muškarac i sve mi žene zavide."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.