Oglas
· · Komentari: 0

Da li možete da pronađete TRI SOVE skrivene među decom? Rekord je 19 sekundi, a samo RETKI su uspeli (FOTO)

Rešite mozgalicu koja je mnogima zadala muke

1664262150_printscreen.jpg
Oglas

Mađarski umetnik Gergeli Dudas, poznatiji kao Dudolf, je objavio mozgalicu koja je postala jako popularna na društvenim mrežama. Ovakve mozgalice su veoma korisne i razvijaju kognitivne sposobnosti ljudi. 

Dudolf je poznat po ilustracijama koje su postale internet seznacija i privlače pažnju ljudi, piše "Dejli Mejl".

Na testu je vaša moć opažanja i uočavanje detalja. Ilustracija nije ni malo laka, a zadatak je da pronađete tri sove koje su skrivene među decom.

 

Pročitajte još: Osam znakova otkrivaju da li ste NARCISOIDNA OSOBA: Proverite da li ih posedujete

Ukoliko još uvek niste uspeli, evo male pomoći. Sve tri su različite boje, jedna je smđa, druga bela, treća krem boje.

Ako i dalje imate poteškoće jedna sova se nalazi u gornjem levom uglu, druga u donjem desnom, dok je treća u donjem levom delu ilustracije. 

Foto:Printscreen/ Twitter - SjamaanN

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas