Oglas
· · Komentari: 5
NARUČITI ILI NE

KONOBARI SAVETUJU: Da smo na vašem mestu OVA PIĆA nikada ne bismo naručivali

Konobari su nam otkrili neke važne i "mračne" tajne njihovog posla. Da li ste znali njih?

1598101896_waitress-2376728_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ova pića ne naručujte kada sledeći put odete u restoran ili kafić:

Kokteli sa mlekom

LJubitelj ste ovakvih koktela, ali konobari tvrde da oni nastavljaju da upotrebljavaju mleko kome je nekada istekao rok.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: KORISNI SAVETI: Kako se (ne) treba ponašati u restoranu

Točeno pivo

Bolja varijanta je svakako flaširano pivo, ali je malo i skuplje, naime točilice su veoma često pune bakterija i retko kada se čiste, ako želite da znate kakva je higijena točilice pogledajte higijenu wc-a.

Mohito

Volite ovaj koktel? E pa moraćemo vas rastužiti, za njega se uglavnom koriti sasušena menta i trule limete.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: Zašto se posle LJUTE HRANE osećamo ODLIČNO? Ovo kaže NAUKA

Bilo šta što je zamrznuto

Led nikako ne uzimajte u kafićima i recite konobarima da vam ga ne stavljaju, jer su ledomati uglavnom prljavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas