· · Komentari: 0

Muž je uvredio da ne radi ništa u kući: Ona ZAPOČELA ŠTRAJK I URADILA OVO (VIDEO)

Domaćica je postala hit na TikToku nakon što je pokazala kako se ''osvetila''

1686404464_ZENA-NASLOVNA.jpg
Foto:TikTok printscreen/ lindsaydonelly2

Jedna majka i supruga iz Konektikuta, prikupila je dosta simpatija na društvenoj mreži, nakon što ju je muž ''optužio da ništa ne radi po kući''. 
U video snimku, koji ima više od 13 miliona pregleda u vreme objavljivanja, Linzi Doneli deli komentar svog muža, ali i kako mu je odgvorila.

Dva dana Linzi nije nameštala krevete, niti ispirala ni jedan sud. Pokazala je veš nagomilan na kauču, porodični trpezarijski sto prepun prljavih tanjira, igračaka po podu, i peškira razbacanih svuda po kupatilu.

Nakon snimanja, koji je objavljen uz hit pesmu Tejlor Svift ''Karma'', Doneli je otišla na vikend sa prijateljicama, ostavljajući kuću u takvom haosu.

 

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift


Ona još kaže, da ona i surug Brajan rade puno radno vreme. Dok ona vodi marketinsšku agenciju onlajn, on radi na finansijskim rizicima. Par koji je u braku sedam godina, ima dvoje dece od 7 i 4 godine.

Linzi ipak napominje da Brajan (37) većinom kuva za porodicu, i da pokušavaju da što ravnomenrije raspodele kućne poslove.

''One noći kada je dao takav komentar, ja sam spremala decu za spavanje, a on je čistio u kuhinji. Primetila sam da je pomalo mrzovoljan, i pomislila sam- 'šta se dešava?' I tada je to rekao da ne radim ništa po kući''.

Doneli je onda odlučila da će, umesto da mu uzvrati, samo ''štrajkovati''.

''Nisam htela da vičem i svađam se oko toga'', kaže ona, ''htela sam da dokažem pentu na šaljiv način''.

Sudeći pod komentarima na TikToku, uspela je u toj nameri. 

''Neko je komentarisao moj video da se na taj način taj nevidiljivi trud i rad čine vidljivim. I mislim da je to sjajno'', kaže ona.
''Stalno pospremam za svima- skupljam cipele, radim sve ove stvari koje ostaju neprimećene, ali mnogo doprinose''.

Ali, priča ima srećan kraj. U sledećem videu, ona snima Brajanovu reakciju na vest da je video postao viralan. Brajan se izvinjava zbog komentara od koga je sve počelo, i ona ubrzo uverava gledaoce ce da je on ''zaparvo dobar muž'', ali da mu je ovo bilo potrebno da bi stvari sagledao drugim očima.

 

@lindsaydonnelly2 Replying to @kris ♬ original sound - Lindsay D

Brajan je još kazao za Today, da on i supruga imaju super jaku vezu, te da se u tom trenutku osećao isfrustrirano i da je to samo prebacio na nju.
Linzi još dodaje da je kuća bila potpuno sređena kada se vratila sa vikend-odmora, a da je Brajan čak očistio i auto.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.