· · Komentari: 0

SLAGALICU svi obožavaju, a sada je otkriveno i ko smišlja pitanja u popularnom kvizu

Kviz koji obara rekorde gledanosti punih 30 godina

1654501552_slagalica.jpg
Foto: Youtube printscreen

Jedan od najomiljenijih porodičnih kvizova "Slagalica", već 30 godina emituje se na RTS-u, a sada su otkriveni i tvorci igra u popularnom kvizu Bojan Lukić i Ivan Andonov, gostujući u Jutarnjem programu, otkrili su i koja pitanja im anjteže padaju za pravljenje.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Da li je pravilno "POTSVEST" ili "PODSVEST"? Mnogi prave grešku

- Ja volim "Korak po korak". Nekad su mi teže "Asocijacije" da napravim. Teško je napraviti balans između lakog i teškog. Svaka igra ima svoje zanimljivosti, svoje čari za pravljenje i rešavanje - rekao je Bojan Lukić.

- Dao mi je šlagvort Bojan. "Asocijacije" (su najteže za pravljenje pitanja). Zašto? U "Asocijacijama" imamo najmanji prostor za manevar. Moramo da se ponavljamo - rekao je Ivan Andonov.

 

Foto: Printcreen RTS

Na pitanje koliko je vremenski potrebno da se sastave pitanja za "Slagalice", Lukić i Andonov su rekli sledeći.

- Zavisi. Možda jedan dan, dva dana. Zavisi kako koji dan imam inspiraciju - rekao je Bojan.

- Ja nekad i za tri sata - rekao je Ivan, kao i da inspiraciju za pravljenje pitanja pronalaze svuda.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.