Oglas
· · Komentari: 0

Šta ste prvo ugledali na FOTOGRAFIJI? Test ličnosti koji vam daje SAVET koristan za ceo život

Stablo, gorila, lav ili riba?

1672921286_test-licnosti1.png
Foto: Printscreen/ Facebook - Kevin Kropinyeri
Oglas

Mnoge iluzije i crteži napravljeni prema zakonu pozadine i oblika Geštalt psihologije na kojima je predstavljena kompozitna slika s dva ili više elementa koje je teško ili nemoguće uočiti u isto vreme mogu mnogo toga da otkriju o našoj ličnosti.

Cilj je jednostavan – moraćete da zapamtite prvu stvar koju ste primetili kad ste videli sliku, a zatim pročitajte opis skrivenih osobina vaše ličnosti na osnovu onoga što ste videli.

 

Pogledajte sliku u nastavku i otkrijte šta govori o vašoj prirodi.

1. Stablo

Ako je to bio prvi element koji ste videli, to znači da se previše oslanjate na razum i logiku. To je pozitivan stav u različitim aspektima vašeg života, koji vas čini rođenim vođom i pruža vam sposobnost organizovanja veština i upravljanja ljudima.

Takođe vam pomaže u rešavanju zamršenih problema ili nezgoda u svakodnevnom životu. Međutim, taj realizam koji vas karakteriše može vas i zaustaviti, jer su snovi i ciljevi koje si zacrtate ambiciozniji. Vi ćete ih postići, ali malo se opustite.

Ovaj nedostatak impulsivnosti i spontanosti u vašim iskustvima ili svakodnevnim odlukama može uzrokovati propuste, nepotrebne rizike i greške koji su zapravo vredan deo života. Dopustite sebi optimizam i borite se za svoje ideje, jer niko neće to da uradi za vas.

Budite hrabri, jer ste idealna osoba koja nadahnjuje druge, ali nećete ih slediti ako se u važnoj situaciji spotaknete i napustite sve što imate zbog straha … vrednujte sebe, dopustite sebi da pogrešite i učite iz toga, piše Atma.

Pročitajte još: Jedna stvar koju treba da SAKRIJETE i od najbližih ljudi: Neka ostane vaša TAJNA dok ne dođe pravo vreme

2. Gorila

Ako je to prvi element koji ste primetili, to znači da ste vrlo kritična osoba, i za sebe i za druge. Ne prihvatate da drugi ne zahtevaju toliko od sebe ili da ne napreduju istom brzinom kao i vi u različitim područjima.

Ne možete da podnesete osećaj da gubite vreme i zato nastojite biti zauzeti, pokušavate da steknete nova znanja o svetu koji vas okružuje. Imate sveže ideje i vaša inteligencija otvara staze koje mnogi drugi pojedinci ne mogu da razumeju. Ali ovo vas tera da pobedite neprijatelje…

Kao u prethodnoj tački, ne možete dopustiti da jedna od vaših najvećih vrlina u nekim okolnostima postane vaš nedostatak. Svoje mišljenje i odluke ne bi trebalo da nametnete drugima, jer svaka osoba misli drugačije, a poštovanje bi trebalo da bude temeljno pravilo za svaki međuljudski kontakt.

Mogli bi da izgubite svoje voljene osobe ako ne zaustavite tu “tvrdoglavost”.  Zvuči li poznato?

3. Lav

Vi ste moćan pojedinac koji sledi najprimitivnije instinkte i često ih pusti napolje. To vas čini malo “divljima” i možete povrediti ljude oko vas bez razmišljanja. S druge strane, vaša odlučnost je pohvalna, a vaš naporan posao je oružje kojim dokazujete da ste dragocen čovek.

Uvek se fokusirate na svoje ciljeve i ne ispuštate ih iz vida ni pod kojim okolnostima. Poput lava koji lovi gazelu, idete za svojim snovima i ne dopuštate im da pobegnu …

Negativna osobina u ponašanju koja vas čini jedinstvenim je to što ne obraćate pažnju na savete svojih bliskih prijatelja. Pogotovo ako verujete da su vaše odluke ispravne i tačne.

Nije da ih odbacujete, ali uglavnom ih poslušate kad je prekasno. Morate naučiti nešto iz neuspeha koji mogu ponekad da budu bolni, ali mogli biste da izbegnete mnogo patnje kada bi dopustili drugima da vam pomognu. Timski rad je vrlo važna stvar u uspesima, a možete biti uspešni ako se prepustite …

4. Riba

Ako je ovo prvo što ste videli, to znači da živite u trenutku i mislite da će sve biti dobro u većini slučajeva, sve dok se ne dogodi da budete iznevereni ili prevareni. Pokušavate da nikada ne osetite mržnju i vidite druge pojedince kao važan dieo vašeg života.

Vi ste element globalne stvarnosti, ali materijalni svet u kojem živite takođe može stvoriti probleme i nesporazume.

Ne pokazujte drugima samo ljubaznost, pokušajte da iskoristite prednost, prenosi Atma.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas