· · Komentari: 0

Šta ste prvo ugledali na fotografiji - ženu, starca ili svećnjak? Test ličnosti koji može reći mnogo o vama

Test ličnosti za koji će vam biti potrebno samo nekoliko sekundi

1684494076_test-licnosti-zena.jpg
Foto: Printscreen/ Twitter - TonyDElia_

Ova optička iluzija će vam otkriti da li ste srećni, optimistični, impulsivni, ali i koliko ste skloni kritičkom razmišljanju.

Potrebno je samo pogledati ilustraciju i zapamtiti koju ste stvar prvu uočili, piše portal 22words.

 

Ako je vaš odgovor lice mlade žene, verovatno ste uvek pozitivni i pomalo nagli i impulzivni, a ako ste pak prvo ugledali starca iskusni ste i skloni kritičkom razmišljanju i sagledavanju stvari iz svih uglova.

Ako na prvi pogled vidite samo obrise lica žene, vi ste uvek spremni da pomognete drugima kad se suoče s raznim problemima.

Ako ste pak prvo ugledali svećnjak, volite da s vremena na napravite jedan korak unazad i sagledate širu sliku neke situacije u kojoj ste se našli, sakupite informacije i procenite situaciju pre nego što joj pristupite naoružani sa što je više moguće znanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.