· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Izaberite jednu životinju sa slike i pogledajte kakva ste žena, partnerka ili ljubavnica

Kojoj grupi žena vi pripadate?

1678561967_test-licnosti-printscreen.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Brightside

Partnerski odnosi zavisi od tipova ličnosti, ali i od toga koliko partneri žele da se potrude, da li su spremni za kompromis, kako komuniciraju, koliko će se boriti i negovati ljubav zajedničkim snagama… Ponekad vidimo partnerove postupke, a svoje ne primećujemo i zanemarujemo, bez obzira da li su dobri ili loši. Možda u podsvesti imate malo drugačiju sliku sebe kao supruge i partnerke, a u stvarnosti ste drugačiji?

Ovaj zanimljiv test ličnosti otkriva kakvi ste kao žena, partnerka ili ljubavnica. Potrebno je da izaberete jednu životinju sa slike kao simbol i pročitate značenje:

1. Lav

Ako ste izabrali lava kada ste pogledali ovu sliku, to pokazuje da ste u vezama odani. Uvek ste bili odan prijatelj, neko ko je spreman da se bori za bliske ljude. Vaša lojalnost i posvećenost su najbolje osobine koje unosite u vezu.

2. Mačka

Ako ste izabralii mačku kada ste pogledali ovu sliku, vi ste tip žene koji stvara dom, mir, sigurnost Vaš dom je vaš domen i želite da se svi koji u njega uđu osećaju udobno, bezbedno i kao kod kuće. Ovo je osobina koja se u partnerskom odnosu kod vas izuzetno ceni.

3. Pas

Ako ste istakli psa kada ste pogledali ovu sliku, vi ste vrsta žene koja je uvek spremna za avanturu! Nekim ljudima će možda trebati noć za sebe ili više vole da ostanu kod kuće i da uživaju u udobnosti svoje rutine, ali to niste vi. U vezu unosite zabavu, strast i nova iskustva.

4. Labud

Izbor labuda ukazuje da ste ona vrsta žene koja se ponosi time što zrači prijatnom energijom. Pokušavate da probleme posmatrate kroz dozu optimizma i ne dopuštate da klonete duhom. Kada se pojavi izazov, uvek se bacate na posao da ispravite stvari. To je ono što se posebno ceni kod vas.

5. Konj

Vi ste osoba koja je aktivirana na više polja i često dominira u vezi. Vi ste ta koja uspostavlja društvene veze i vodi kuću, ali istina je da u tome uživate, ali da očekujete i podršku od strane partnera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.