Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Ono što prvo uočite na fotografiji otkriva POTISNUTE delove vaše ličnosti (FOTO)

Optičke iluzije se u psihologiji koriste još od davnina

1674388920_Foto-Printscreen-YouTube-brightside.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - brightside
Oglas

Testovi ličnosti zasnovani na optičkim iluzijama i tumačenju oblika na slikama koriste se u psihologiji od davnina. Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o nama.

Ovakvi testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija, po sistemu „šta prvo vidite na slici“, izuzetno su popularni na društvenim mrežama, a prilično su precizni, piše Sensa.rs.

Pogledajte u ovu sliku i ono što prvo vidite, na osnovu vaše percepcije, otkriće ono što ste potisnuli u sebi.

Foto: Printscreen/ YouTube - brightside

Pročitajte još: DELFIN, GOLUB ILI JELEN? Izaberite i dobićete MOĆNU ŽIVOTNU PORUKU: Test otkriva skrivene težnje ličnosti

Da li vidite ženu sa tamnom kosom koja sedi okrenuta leđima, ili lice sa širokom vilicom?

Ako vidite tamnokosu ženu - Imate "oštre veštine zapažanja i oko za detalje". Ovo ukazuje na vašu rezervisanu i introvertnu ličnost. Vi ste tiha i stidljiva osoba kojoj upoznavanje ide teže, posebno kada je reč o romantičnim odnosima. Potrebno vam je vreme da steknete u nekoga poverenje, opustite se i otvorite svoje srce. Nažalost, mnogi nemaju vremena da čekaju da pokažete svoje pravo lice, pa vam ne daju šansu da vas bolje upoznaju. Ali zbog toga ne treba da brinete. Uživajte u svojoj samoći, a kada vam prija, izađite i družite se. Radite u skladu sa vašom prirodom, ali radite i na tome da budete otvoreniji i pružite šansu osobi koja pokušava da vas razume i strpljivo čeka da joj pokažete svu čaroliju vašeg bića.

Ako ste videli lice sa širokom vilicom - Uvek vidite širu sliku, pa ponekad zanemarite detalje. To bi moglo biti zbog vaše ekstrovertne i slobodne ličnosti.Uživate da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite vreme okruženi ljudima...Izuzetno ste slobodni i zabavni, a veze često smatrate kao opterećenje, granice, zabrane... Pokušajte sa partnerom da uspostavite bolju komunikaciju. Iako ste nekome dali svoje srce, to vas ne sprečava da istražujete svet, da zajendo sa tom osobom idete u nov eživotne avanture. Radite na tome da u sebi pronađete više mira i nemojte odmah odustajati od odnosa - pružite šansu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas