Oglas
· · Komentari: 0

Test ličnosti: Ono što prvo UOČITE na fotografiji pokazuje veoma VAŽNU stvar o vašem karakteru (FOTO)

Ovaj test ličnosti otkriva kako se borite sa stresnim situacijama

1664181130_Foto-Printscreen-Twitter-sakriosamime.jpg
Foto: Printscreen/ Twitter - sakriosamime
Oglas

Ono što vam je prvo privuklo pažnju na slici otkriva kako reagujete u stresnim situacijama. Šta ste prvo zapazili?

 

1. Lisica

U većini situacija držite kontrolu nad svojim osećanjima i niste podložni impulsima. Savršeno ste uravnoteženi. Čak i kada vam životni izazovi „pomeraju tlo pod nogama“, ostajete mirni i spremni da se suočite sa svim problemima.

U situacijama kada vam se budućnost čini neizvesnom, trudite se da ostanete smireni i da prihvatite promene u životu. Veoma retko reagujete impulsivno.

Spremni ste da se suočite sa svim životnim olujama, ali ne dozvoljavate da vam bilo šta naruši unutrašnju energiju, prenosi Novi.ba.

2. Žensko lice

Vaš um je čist i gotovo da nema događaja koji vas može dovesti u stanje drame. Niste rođeni sa ovim darom, već ste ga naučili iz iskustva.

Trudite se da ne brinete o stvarima koje su van vaše kontrole. Imate veliku moć da emocije usmerite na dobre stvari, a kada ste pod stresom, pomažu vam kreativni projekti, meditacija i joga.

Pročitajte još: Deset najtužnijih srpskih imena: Mnogi ne znaju njihovo pravo značenje

3. Ptice

Vi ste vulkan emocija i dopuštate da vas svaka situacija uznemiri. Često ste zabrinuti i uplašeni zbog problema koji se još nisu dogodili. Svaka sitnica vas može uznemiriti i otežati vam kontrolu nad emocijama.

Pokušajte da tehnikom opuštanja napravite emocionalnu ravnotežu – meditirajte, provodite više vremena u prirodi, slušajte muziku.

Pronađite način za ublažavanje stresa, ali nikako ne potiskujte emocije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas