· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Palma koju izaberete vam može reći šta vas očekuje ovog leta

Brzi test ličnosti koji vam može otkriti kakvo leto je pred vama

1685896539_profimedia-0104562391.jpg
Foto: Profimedia

Da li vas zanima šta vas čeka ovog leta? Odaberite palmu i saznajte! Bilo da ste avanturističkog duha ili ste statični i ne izlazite iz svoje zone komfora, ovaj test vam može poslužiti da saznate kakvo leto je pred vama, a usput i da se zabavite.  Odaberite palmu i saznajte šta vas čeka ovog leta:

 

Palma br. 1

Uspeh je na vidiku! Ovog leta očekujte napredak na profesionalnom polju. Shvatićete u kom smeru bi trebalo da idete I kako da postignete sve što ste zamislili. Vaš trud i napor koji ste uložili konačno će se isplatiti.

Bićete avanturistički nastrojeni, a nove avanture ili projekti čekaju da ih istražite. Nemojte da se bojite da rizikujete, zakoračite u nepoznato! Usudite se da sledite svoju strast i ambicije. Vaša hrabrost će vam doneti izvanredne rezultate, samo se upustite i verujte! Takođe, pružiće vam se prilika da posetite nova mesta. Prigrlite sve i prepustite se! Vaš kreativni duh takođe će procvetati. Povezaćete se sa unutrašnjom inspiracijom i pokažite svoj talenat na jedinstven način. Očekuje vas razdoblje kreativnosti i ostvarenja umetničkih ciljeva.

Palma br. 2

Završava se teško razdoblje u vašem životu. Dolazi vreme za nagradu i lepše promene. LJeto donosi svježi početak i olakšanje od prethodnih izazova. Vaše brige u vezi odnosa takođe uskoro će dobiti rešenje. Iako trenutno ne ide sve glatko, dolazi vreme promene. Leto će vam doneti olakšanje i oslobađanje od sumnji u budućnost. Verujte da će se sve dobro završiti. Fokusirajte se na svoje lične potrebe i blagostanje. Odlazak na odmor i beg od svakodnevnog stresa biće ključni za vašu dobrobit.  Uživajte u miru i tišini plaže, osvežavajućem morskom vazduhu i zvuku talasa. Napunite baterije i povratite ravnotežu, piše Srbija Danas.

Palma br. 3

Stvari polako dolaze na svoje mesto. Možete očekivati uspeh na svim životnim područjima. Ovo leto će biti ispunjeno druženjem, smehom i zabavom sa dragim ljudima. Očekuje vas vreme provedeno u ugodnom društvu i nezaboravnim trenucima. Uživajte u toplini prijateljstva i bliskosti sa drugima. Izgradite nove uspomene koje će trajati zauvek. U području ljubavi i odnosa takođe očekujte pozitivne promene. Sada je vreme za rešavanje problema i komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste sami, velike su šanse da upoznate osobu koja će osvojiti vaše srce! Odbacite strahove i otvorite se za ljubav i intimnost. Neka vam ovo leto donese radost, ispunjenje i nezaboravne trenutke!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.