· · Komentari: 0

TRAGAČ i TAKMIČAR u kvizu POTERA nisu znali odgovor na ovo pitanje, a verujemo da bi svaka žena odgovorila na njega

Odgovor nije znao takmičar, ali ni tragač

1663151442_potera.jpg
Foto: Youtube printscreen/RTS

Kviz "Potera", jedan je od najgledanijih na našim prostorima. Pitanja iz opšte kulture, ali i svakodnevnog života su teška, ali obično takmičari i tragači, imaju odgovore na sve.

Pročitajte još: Greška koju svi prave pri CEĐENJU testenine: Isprobajte ovaj postupak koji je mnogo brži i lakši (VIDEO)

Ipak, u prethodnoj emisji popularnog kviza, pojavilo se pitanje, na koje bismo, sigurni smo, svaka žena znala odgovor, dok učesnici, nisu baš imali sreće.

„Balejaž je tehnika čega?“, a od ponuđenih odgovora bilo je:

- bojenja kose, savijanja papira i ukrašavanja grnčarije.

Takmičar je odgovorio da je u pitanju tehnika ukrašavanja grnčarije, dok je Tragač mislio da je u pitanju tehnika savijanja papira.

Pročitajte još: "Buntovnički grad" koji je drug Tito izbegavao u širokom luku: Pogledajte koje mesto u Srbiji je dobilo ovu TITULU

Ipak, tačan odgovor je bojenje kose, koja je godinama veoma popularna kod žena u svetu, ali i kod nas.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.